αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το επερχόμενο BlackBerry Aurora (και δεν θα έχει παραδοσιακό πληκτρολόγιο)

Αυτό είναι το επερχόμενο BlackBerry Aurora (και δεν θα έχει παραδοσιακό πληκτρολόγιο)

To BlackBerry Aurora είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα Android smartphones της εταιρείας, χωρίς πληκτρολόγιο QWERTY.

Στο διαδίκτυο έκαναν την εμφάνισή τους επίσημες εικόνες του επερχόμενου BlackBerry Aurora, με κωδικό αριθμό μοντέλου BBC100-1. Όπως μπορεί να κρίνει κανείς από τις πρώτες διαρροές, το BlackBerry Aurora δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις στο κομμάτι του σχεδιασμού, καθώς ακολουθούνται οι βασικές γραμμές που συναντά κανείς σε όλα τα κινητά με οθόνη αφής και το λειτουργικό σύστημα της Google.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, στο κομμάτι του τεχνολογικού εξοπλισμού, το BlackBerry Aurora αναμένεται να έχει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 425, μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει έως και τα 32 GB, χωρίς να διευκρινίζεται εάν θα μπορεί να δεχτεί επέκταση με κάρτες μνήμης ή όχι. Η οθόνη του BlackBerry Aurora θα είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών, με ανάλυση 720p, ενώ η μπαταρία του εκτιμάται ότι θα έχει συνολική χωρητικότητα 3000 mAh.

To BlackBerry Aurora αναμένεται να είναι το πρώτο Android μοντέλο της εταιρείας με δυνατότητα υποδοχής δύο καρτών SIM, σύμφωνα με το GSM Arena, ενώ η επίσημη παρουσίασή του ενδέχεται να γίνει αρκετά σύντομα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει σαφές το ποια θα είναι η έκδοση του Android που θα φορά, ενώ θα υπάρχει αρκετό λογισμικό εγκατεστημένο και από την BlackBerry.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 2 =