αρχικηVIRALΑυτό είναι το ατμοσφαιρικό χρώμα που θα κυριαρχήσει στο εσωτερικό των σπιτιών το 2019

Αυτό είναι το ατμοσφαιρικό χρώμα που θα κυριαρχήσει στο εσωτερικό των σπιτιών το 2019

Το 2018, το πάντρεμα του κόκκινου και του μπλε, έφερε το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν, σύμφωνα με την Pantone. Ενα χρώμα που γεννά αντιφατικά συναισθήματα, που αντλεί έμπνευση από τον «νυχτερινό ουρανό», που αντανακλά πνευματικότητα, γοητεία και μυστήριο. Το κυριάρχο χρώμα του 2018, σύμφωνα με την αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος, Pantone, είναι το έντονο βιολετί. Το «Ultra Violet» έκανε επέλαση αυτή τη σεζόν και η παρουσία του έγινε αισθητή τόσο στη διακόσμηση όσο και στη μόδα.

Το στιλ βλέπει πάντα μακριά. Οι τάσεις έρχονται και φέρνουν μαζί τους ένα μήνυμα, μια φιλοσοφία, έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα. Mπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο ήδη η καρδιά του στιλ που θα κυριαρχήσει το 2019, έχει αρχίσει να χτυπά από τώρα.

Ενα χρώμα που αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα, που μας φέρνει πιο κοντά με φύση θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στο σπίτι μας.

To σκούρο πράσινο (dark green), (που η εταιρεία PPG Paints ορίζει ως «Night Watch») είναι μια απόχρωση που καθρεπτίζει την πολυτέλεια και τον «πλούτο», αλλά και την αναζωογονητική δύναμη της φύσης. Ενα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού και μπορεί να αναβαθμίσει κάθε γωνιά του.

Η φύση έχει θεραπευτική δύναμη και μπορούμε να αντλήσουμε από αυτή την ενέργεια που μας λείπει. Ευφορία. Ηρεμία. Δύναμη. Ερευνες έχουν δείξει ότι το να κάνουμε focus στο πράσινο χρώμα μας βοηθά στη συγκέντρωση και την ισορροπία μας.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − fourteen =