αρχικηVIRALΑυτό είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Δεν βρίσκεται σε Μύκονο ή Σαντορίνη (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Δεν βρίσκεται σε Μύκονο ή Σαντορίνη (ΦΩΤΟ)

Είναι ίσως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Πιθανότατα το έχεις ακούσει, αφού σε αυτό έχουν διαμείνει κατά κατά καιρούς πολλοί διάσημοι άνθρωποι, παγκόσμιας εμβέλειας. Είναι και το πιο ακριβό ξενοδοχείο στη χώρα μας. Οι σουίτες του κοστίζουν από €1,100 μέχρι €1,500 ημερησίως και οι βίλες από €6,000 έως €10,000. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν βρίσκεται στη Μύκονο ή στην Σαντορίνη. Αλλά στο Κρανίδι.

Ονομάζεται Amanzoe (από την σανσκριτική λέξη “aman” που σημαίνει “ειρηνικό” και την ελληνική λέξη “ζωή”). Φυσικά, θυμίζει αρχαιοελληνικό ανάκτορο.

Βρίσκεται κτισμένο στην κορυφή ενός λόφου με συγκλονιστική θέα. Ανάμεσα σε συστάδες ελαιόδεντρων και σε μικρή απόσταση από το Πόρτο Χέλι, στην Ερμιονίδα, στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου.

Aποτελείται από 38 σουίτες, η κάθε μία από τις οποίες είναι 100 τετραγωνικά ενώ τα υλικά που είναι φτιαγμένες είναι μάρμαρο, πέτρα και ξύλο.

Μέσα έχουν τζάκι, καθιστικό, μπάνιο και δύο dressing areas. Βρίσκονται σε διάφορα επίπεδα γύρω από τα κεντρικά κτίρια. Η βεράντα είναι επίσης 100 τετραγωνικών και η θέα που έχεις από κει είναι ονειρεμένη.

Στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει αποσπάσει ήδη εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα, ειδικούς και επισκέπτες με αποτέλεσμα να θεωρείται σήμερα, ίσως το καλύτερο resort στη Μεσόγειο.

Αποτέλεσμα εικόνας για amanzoe"

Αποτέλεσμα εικόνας για amanzoe"

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =