αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός ο 30χρονος έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Αυστραλίας. Και δίνει μια συμβουλή

Αυτός ο 30χρονος έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Αυστραλίας. Και δίνει μια συμβουλή

Ο Nick Molnar είναι 30 ετών. Και μόλις έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Αυστραλίας. Ξεκίνησε το business project του πριν από περίπου 2 χρόνια. Αλλά μέσα στην πανδημία είδε τις μετοχές της εταιρίας του να εκτοξεύονται κατά 1.300%, όπως σημειώνει το CNBC.

Ο ίδιος είναι συνιδρυτής και CEO της Afterpay. Πρόκειται για μια πλατφόρμα πληρωμών που σου επιτρέπει να κάνεις αγορές σε άτοκες δόσεις.

Τώρα ο Nick Molnar δίνει την δική του συμβουλή. Προτείνοντας σε όλους να ξεκινήσουν το δικό τους project. «Είναι υπέροχο να έχεις ένα παράλληλο project» σημειώνει. Και τονίζει ότι ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο ίδιος, και τώρα φυσικά έχει μπει full time στην Afterpay.

«Όταν βγαίνεις από το κλασικό μονοπάτι και προχωράς πέρα από το ‘πρέπει να βρω μια παραδοσιακή δουλειά’ φτάνοντας στο ‘μπορώ να φτιάξω τη δική μου πηγή εισοδήματος’, τότε είναι εκπληκτική η ανάπτυξη που μπορείς να δεις από μια εταιρία», τονίζει. Ο Nick Molnar δεν διέφερε από τους περισσότερους ανθρώπους: «Πάντα πίστευα ότι βγαίνοντας από το πανεπιστήμιο έπρεπε να βρω δουλειά, και όχι ότι ‘μπορώ να δημιουργήσω τον δικό μου δρόμο’. Αλλά νομίζω ότι αξίζει τον χρόνο που απαιτείται για να φτάσεις εκεί που πρέπει», λέει.

Εσύ σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα δικό σου project;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + two =