αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός ο άνθρωπος λέει ότι το «Anything is possible» είναι ψέμα. Αλλά δεν το εννοεί έτσι όπως νομίζεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός ο άνθρωπος λέει ότι το «Anything is possible» είναι ψέμα. Αλλά δεν το εννοεί έτσι όπως νομίζεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Kyle Maynard είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει ανέβει στο βουνό Κιλιμάντζαρο, χωρίς να έχει κανένα από τα τέσσερα άκρα του. Ναι, ο Kyle Maynard δεν διαθέτει ούτε χέρια, ούτε πόδια, και η ιστορία του έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στο παρακάτω βίντεο κάνει ακριβώς αυτό: Λέει μερικά βασικά σημεία από τη δική του ιστορία. Και το πως κατάφερε να ανέβει στο βουνό- κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Ο ίδιος, ξεκινά την ομιλία του με μια φράση: Λέει ότι το «Anything is possible» είναι ψέμα. Μα πως μπορεί ένα τέτοιος άνθρωπος, που έχει καταφέρει τόσα σπουδαία επιτεύγματα να το λέει αυτό; Δες την ομιλία ως το τέλος, και θα καταλάβεις πως ακριβώς το εννοεί. Και σίγουρα θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις και τα δικά σου όρια.

Kyle Maynard – The Biggest Lie Ever Told

The unbelievable true story of Kyle Maynard, the first quadruple amputee to ascend Mount Kilimanjaro without the aid of prosthetics. ✨

Gepostet von Goalcast am Dienstag, 23. April 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 15 =