αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτός είναι ο τρόπος για να δεις ποιοι έχουν επισκεφτεί το προφίλ σου στο Facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο τρόπος για να δεις ποιοι έχουν επισκεφτεί το προφίλ σου στο Facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια απορία που έχουν πολλοί χρήστες: «Πως μπορείς να δεις ποιοι χρήστες έχουν επισκεφτεί το προφίλ σου στο Facebook;». Είναι όντως ένα ενδιαφέρον ερώτημα. Η αλήθεια είναι ότι το Facebook δεν παρέχει επίσημα αυτή την λειτουργία (κάτι τέτοιο συμβαίνει π.χ. στο Linkedin).

Ωστόσο, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να ανακαλύψεις το ποιος βλέπει το προφίλ σου; Φαίνεται πως ναι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε βίντεο του, ο Γάλλος, Fahed Zaman. Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζει τον τρόπο του. Αρχικά πρέπει να πας στο προφίλ σου. Κάνε δεξί κλικ στο λευκό περιθώριο στα αριστερά, και αμέσως μετά επέλεξε το «view page source».

Tότε θα σου ανοίξει ένα νέο tab, με διάφορα δεδομένα που αφορούν τη σελίδα. Πάτα «Ctr+ F». Στο πλαίσιο αναζήτησης που θα σου εμφανιστεί, γράψε «initialchatfriendslist». Οι κωδικοί που θα σου εμφανιστούν αμέσως μετά είναι, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, οι χρήστες που έχουν επισκεφτεί το προφίλ σου. Κάθε κωδικός, αντιστοιχεί σε έναν χρήστη.

Κάνε copy-paste έναν κωδικό, στην γραμμή του URL στο Facebook. Και δες ποιος χρήστης είναι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 6.000.000 views. Στα σχόλια από κάτω, αρκετοί χρήστες ευχαριστούν, ενώ την ίδια στίμη άλλοι αμφισβητούν την εγκυρότητα του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 7 =