αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός είναι ο νέος βασικός μισθός στον Σκλαβενίτη

Αυτός είναι ο νέος βασικός μισθός στον Σκλαβενίτη

Το γράφαμε πριν λίγες ημέρες: Νέα επιχειρησιακή σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ της διοίκησης του Σκλαβενίτη και του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας η οποία θα ισχύσει έως το τέλος Ιανουαρίου 2023, με έναρξη από τον τρέχοντα μήνα, δίνεται αύξηση 3% στους εργαζομένους (μισθωτούς και ωρομίσθιους) με μεικτές μηνιαίες αποδοχές έως και 1.300 ευρώ.

Παράλληλα ο βασικός μισθός για τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους διαμορφώνεται στα 825 ευρώ από 800 σήμερα. Oσοι έχουν συμπληρώσει 2 χρόνια θα λαμβάνουν 886 ευρώ (από 860 ευρώ).

Η νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας προβλέπει και επιπλέον παροχές, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των εργαζομένων αλλά και λόγω της κατάστασης με το κορονοϊό.

Τι παίρνουν οι εργαζόμενοι:

Δωροεπιταγή 50 ευρώ κάθε μήνα σε 1.842 εργαζομένους τρίτεκνους ή πολύτεκνους.

Δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για κάθε παιδί εργαζομένου με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. (Συνολικά σε 195 εργαζομένους).

Στις οικογένειες τρίτεκνων ή πολύτεκνων και τις οικογένειες με παιδιά που έχουν αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω αυξάνεται παράλληλα από 6.000 ευρώ σε 7.000 ευρώ το όριο αγορών στις οποίες χορηγείται έκπτωση 5%.

Διατηρούνται επίσης οι δωροεπιταγές που δίνονται Χριστούγεννα και Πάσχα όπως και εκείνες για τους εργαζόμενους που συμπληρώνουν προϋπηρεσία 30 ετών.

Άδεια μετ΄ αποδοχών κατά την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού εμβολιασμού για όποιον εργαζόμενο επιθυμεί να εμβολιαστεί.

Τέλος, τον Οκτώβριο ανανεώνεται και το νοσοκομειακό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =