αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός είναι ο επιχειρηματίας που απήγαγαν στον Πειραιά

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που απήγαγαν στον Πειραιά

Ο Νίκος Μαυρίκος είναι ο 51χρονος έπεσε θύμα απαγωγής έξω από το σπίτι του στον Πειραιά. Η αδελφή του μίλησε στο newsit.gr και ευχήθηκε να έχει αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια. Όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στην διάθεσή τους οι αρχές.

Οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με την οικογένεια για λύτρα. Η αδελφή του Νίκου Μαυρίκου, Ελένη, επιβεβαίωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια για λύτρα.

Η κα Ελένη Μαυρίκου είπε: «Όλοι πέσαμε από τα σύννεφα όταν το μάθαμε. Το γραφείο του είναι πολύ κοντά στο σπίτι του. Κάθε πρωί γύρω στις 9 παρά τέταρτο κατέβαινε για να πάει στο γραφείο, είτε με το αυτοκίνητο, είτε με την μηχανή του. Δεν είχε να φοβηθεί κάτι. Έβγαινε κανονικά έξω, μια χαρά. Την Τρίτη μιλήσαμε τελευταία φορά που είπαμε τις ευχές. Ήταν δόξα τω Θεό μια χαρά. Δεν είχε κάτι που να τον ανησυχούσε. Αν είχε κάτι θα μας το έλεγε. Θα είμασταν από τους πρώτους που θα το έλεγε. Δεν είχε τίποτα. Ήταν μια χαρά. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να γυρίσει να έχει αίσιο τέλος όλο αυτό. Να γυρίσει και να είναι καλά. Εμείς μένουμε στην Ζάκυνθο τα τελευταία 35 χρόνια αλλά δεν ξέρουμε κάτι το συγκεκριμένο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + twelve =