αρχικηVIRALΑυτός είναι ο «άγνωστος» άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά ο Elon Musk

Αυτός είναι ο «άγνωστος» άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά ο Elon Musk

Αναμφίβολα, ο Elon Musk έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα το τελευταίο διάστημα. Τώρα το Bloomberg παραθέτει μια διαφορετική πτυχή, και εστιάζει στον «άγνωστο» άνθρωπο που αποτελεί το δεξί χέρι του Musk.

Το όνομα του είναι Τζάρεντ Μπίρτσαλ. Και είναι ο είναι ο «fixer» του διάσημου δισεκατομμυριούχου.

Κάνει τα πάντα. Από το να βρει άμεσα ένα τεράστιο δάνειο, μέχρι την πρόσληψη σωματοφυλάκων, την πώληση κατοικιών και τη διοίκηση μιας εταιρείας νευροτεχνολογίας – τουλάχιστον στα χαρτιά.

Ο 47χρονος απόφοιτος του Brigham Young University και πρώην υπάλληλος της Merrill Lynch – από την οποία απολύθηκε – είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κύκλο του Musk.

Βρίσκεται στο τιμόνι του family office του Musk, του Excession, το οποίο διαχειρίζεται μια τεράστια περιουσία και θα έχει εμπλοκή στην άντληση χρηματοδότησης για την εξαγορά του Twitter.

Ο Μπίρτσαλ ήταν μέλος του πολύ στενού κύκλου που διαπραγματεύτηκε με τις τράπεζες της Wall Street την άντληση δανείων για την εξαγορά του Twitter, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του Bloomberg. Μολονότι δεν είχε εμπειρία από μεγάλες εξαγορές, ο Μπίρτσαλ είχε καθοριστικό ρόλο στις συζητήσεις με τις τράπεζες, για τη χρηματοδότηση του super deal, πρόσθεσε η πηγή, η οποία τον περιέγραψε σαν ένα συνεργάσιμο και σοβαρό άνθρωπο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + twelve =