αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί που κρατιούνται στην κορυφή για χρόνια: Οι 17 Ελληνικές εταιρίες που βραβεύτηκαν στα «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS 2019»

Αυτοί που κρατιούνται στην κορυφή για χρόνια: Οι 17 Ελληνικές εταιρίες που βραβεύτηκαν στα «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS 2019»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο : «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS 2019» που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ και διεξήχθη την 26 Ιουνίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΑΡΟΥΣΙ Plaza (Φραγκοκκλησίας 3α & Γρανικού, στο Μαρούσι).

Οι εταιρίες που βραβεύτηκαν: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΨΑ Α.Ε.- ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ-UNI PHARMA – ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΑΒΕΕ – ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ – ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 3ΑΛΦΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ & ΥΙΟΣ – ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.- GLOBAL LINK-MΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ – ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ – ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΒΙΟΜ.& ΠΤΗΝΟΤΡOΦΙΚΗ Α.Ε.- ACTION GLOBAL COMMUNICATIONS HELLAS – ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ – ELBISCO.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες  που είχαν θέμα «Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ» και την πλαισίωσαν οι:

Μίχαλος  Κωνσταντίνος , Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  που απηύθηνε χαιρετισμό.

Ο  κ. Μακρής Αντώνης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος,  με θέμα «Σε τι πρέπει να βοηθήσει το Κράτος τις εταιρείες του Λιανεμπορίου για να μπορέσουν να αναπτυχθούν περισότερο στο μέλλον»

Ο κ. Χατζόπουλος Αλέξανδρος Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με θέμα «Εξωστρέφεια: μονόδρομος για την επιτυχημένη πορεία των Επιχειρήσεων»

Και η κα Χατζάκου Μαίρη,  Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος ΜΕΒΓΑΛ  με θέμα «70 χρόνια ΜΕΒΓΑΛ-Μια ιστορική ελληνική οικογενειακή επιχείρηση».

Στη συνέχεια έλαβε χώρα η Τελετή Βράβευσης των εταιρειών και των brand που έχουν γράψει ιστορία εδώ και 124-70-50-30 χρόνια.

Τα βραβεία απένειμαν εκπρόσωποι επιμελητηρίων, συνδέσμων, οργανισμών της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής όπως ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο κ. Χατζόπουλος Αλέξανδρος   και ο κ. Μακρής Αντώνης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, εκτός από τις βραβευθείσες εταιρείες, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και δημοσιογράφοι από την τηλεόραση και τον τύπο.

Στο τέλος έλαβε χώρα δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.

Τα εντυπωσιακά συμπεράσματα μετά την επιτυχία της εκδήλωσης, είναι ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις στη χώρα μας συνεχίζουν με τις 2ες, 3ες και 4ες  γενιές να μεγαλώνουν και να επιβιώνουν παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + sixteen =