αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτοί θα είναι οι ομιλητές στο event για digital Influencers που έρχεται στο InnovAthens

Αυτοί θα είναι οι ομιλητές στο event για digital Influencers που έρχεται στο InnovAthens

Κάνεις scrolling στο Ιnstagram και σκέφτεσαι αν θα μπορούσες να είσαι κι εσύ influencer; Αναρωτιέσαι πώς η επιχείρησή σου θα καταφέρει να προσεγγίσει ψηφιακά τις μεγαλύτερες κοινότητες, για να αναπτύξει τη δραστηριότητά της; Ψάχνεις με ποιο τρόπο τα posts σου γίνεται να έχουν τη μέγιστη δυνατή απήχηση και πώς θα φτάσει το κανάλι σου στην κορυφή των αναζητήσεων; Θέλεις να μάθεις πώς θα έχεις πιστούς followers; Και τελικά, είναι ο influencer επάγγελμα;

Is this so… you? Εάν ναι, τότε σε περιμένουμε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο INNOVATHENS powered by Samsung, Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και στο «So Me! Social Media: Posting, Influencing, Engaging» για μία εκδήλωση αφιερωμένη στο συναρπαστικά σύνθετο κόσμο των social media. Ενδιαφέροντα talks, Q&As και δύο workshop από τους top Έλληνες marketing & social media managers, bloggers, YouTubers, instagrammers ή/και influencers σε ιδιαίτερα αγαπημένους τομείς, όπως games, φωτογραφία, μόδα και lifestyle. Μαζί μας στο INNOVATHENS θα είναι η αγαπημένη influencer & blogger για healthy lifestyle και Tropical Blissful Living Lady Papaya (Ελπινίκη Χαγιά), ο αρχιτέκτονας, drone photographer και Instagrammer Spathumpa (Κώστας Σπαθής) με τις εντυπωσιακές και γεωμετρικών μοτίβων φωτογραφίες, o μοναδικός YouTuber Lynx (Χρήστος Μονοκρούσος) που με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο τίποτα δεν αφήνει ασχολίαστο και ένας guest-έκπληξη! Το δυναμικό αυτό πάνελ για την εικόνα που θέλεις να έχεις στα social media συντονίζει ο Νώντας Σταυράκης, Marketing and Public Relations manager στην Sprayground Greece και υπεύθυνος του δικτύου influencers του gamespace.gr.

Φυσικά, το fashion δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση και γι’ αυτό η influencer, instagrammer & blogger the fashion reporter (Λουκία Σανιδά) οργανώνει το workshop «Ο ινφλουένσερ ο σωστός!». Η διακεκριμένη Lifestyle Blogger στα φετινά Marie Claire Blog Awards θα μιλήσει για το πρωτότυπο content που δημιουργεί, την επεξεργασία φωτογραφιών και για το πώς έχει κάνει επάγγελμα τα αγαπημένα της ενδιαφέροντα fashion-travel-food μέσα από τα social media.

Last but not least, η δική μας Γιώτα Ζώη, Social Media Manager της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει ένα hands-on workshop για το ψηφιακό marketing ενός πολύπλευρου πολιτιστικού οργανισμού και κυρίως τον τρόπο που προσεγγίζονται τα διαφορετικά κοινά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

16.30 – 17.30«So Technopolis – workshop με τη Γιώτα Ζώη, Social Media Manager Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

17.30 – 18.30  |  «Ο ινφλουένσερ ο σωστός» – workshop με τη the fashion reporter, influencer, instagrammer & blogger

19.00  | «So Me! Social Media: Posting, Influencing, Engaging» – open discussion με τη Lady Papaya, το Spathumpa, το Lynx κι ένα guest-έκπληξη. Moderator  ο Νώντας Σταυράκης.

 

Το «So Me! Social Media: Posting, Influencing, Engaging» είναι εδώ για να λύσεις όλες τις απορίες σου για τους influencers, να εμπνευστείς, ώστε να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα social media και για να ενισχύσεις την αναγνωσιμότητα του brand σου!

 

Πότε: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018
Που: INNOVATHENS powered by Samsung
Ώρα:
19.00
*Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − five =