αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί θα είναι οι ομιλητές ου YouthSpeak Forum Aθήνας που καταφθάνει

Αυτοί θα είναι οι ομιλητές ου YouthSpeak Forum Aθήνας που καταφθάνει

To YouthSpeak Forum της Αθήνας επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και μαζί του έρχονται τέσσερις ξεχωριστοί ομιλητές που θα μας δώσουν την ευκαιρία να ακούσουμε τις ιστορίες τους. Παρουσιάστρια της ημέρα θα είναι η ​Ira Katsouda η οποία έχοντας σπουδάσει ​Οικονομικά στο Α.Π.Θ, κλασική μουσική, χορό και υποκριτική, ασχολείται με το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και είναι έτοιμη να δώσει ρεσιτάλ στη σκηνή του ​YouthSpeak Forum Greece​.

Ομιλητές της ημέρας θα είναι ο ​Stelios Choulakis​, η ​Marea Laoutari , ο ​Anastasios Spanidis και οι Ali Zamani και Hasan Oksuz μαθητές του Deree​. Όλοι τους έχουν μια ξεχωριστή εμπειρία να μας διηγηθούν, τις στιγμές που άδραξαν και δημιούργησαν ευκαιρίες από εκεί που δεν υπήρχαν, να μας μιλήσουν για το πως τα συναισθήματα μας επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτές τις ευκαιρίες και να μας εμπνεύσουν μέσα από τις ομιλίες κάνοντας αναφορά σε κάποιους από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης όπως την Ποιοτική Εκπαίδευση που αναφέρεται στον Στόχο 4 και την Αξιοπρεπή Εργασία και την οικονομική Ανάπτυξη σχετικά με το Στόχο 8.

Αν θές και εσύ να είσαι ένας από εκείνους που θα έρθει γιατί θέλει να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία, δεν έχεις παρά να κάνεις την εγγραφή σου σε αυτό το link ysfathens2019.eventbrite.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =