αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτοί είναι οι 30 Twitch streamers με τους πιο τοξικούς viewers

Αυτοί είναι οι 30 Twitch streamers με τους πιο τοξικούς viewers

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να stremάρουν στο Twitch, η Ebuyer αποκάλυψε τους 30 Twitch streamers που δέχονται το περισσότερο τρολάρισμα στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα social listening, το Ebuyer ανέλυσε τους 30 streamers με τους περισσότερους ακόλουθους και αποκάλυψε ότι ο Ibai είναι ο πιο τρολαρισμένος streamer στο Twitch. Ένα τεράστιο 28,7% των συνομιλιών γύρω από τον παίκτη στο διαδίκτυο είναι αρνητικές!

O Ibai κέρδισε το βραβείο του streamer της χρονιάς το 2020 καθώς και το 2021, έχει 10,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch, αλλά με το περιεχόμενο που streamάρει προσελκύει επίσης τα περισσότερα τρολ στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν 427.975 αρνητικές συζητήσεις γύρω από τον παίκτη, πράγμα που σημαίνει ότι το 28,7% όσων σχολίαζουν στο stream μπήκαν μόνο για να τρολάρουν!

Στη δεύτερη θέση έρχεται ο Ισπανός streamer Elded, ο οποίος κυρίως παίζει Fortnite στο Twitch έχει stremάρει για 6.359 ώρες από το 2017, και έχει 27,9% αρνητικών συζητήσεων online. Στη συνέχεια, έχουμε τον JuanSGuarnizo στην τρίτη θέση, ο οποίος ως επί το πλείστον κάνει streaming Grand Theft Auto V, έχοντας ως αποτέλεσμα 24,3% αρνητικές συζητήσεις. Στην τέταρτη θέση έχουμε τον Rubius, ο οποίος επίσης έχει μια επωνυμία μόδας, λανσάροντας πρόσφατα μια συλλογή Rick and Morty. Ο streamer έχει 11,8 εκατομμύρια ακόλουθους, ένας τεράστιος αριθμός που δυστυχώς έρχεται με το 23,5% των θεατών να κάνουν trolling. Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ για τους περισσότερους ταυτόχρονους θεατές στο Twitch, το TheGrefg, έρχεται στην πέμπτη θέση με το 18,9% των θεατών να διαδίδουν αρνητικά σχόλια online.

Παρόλο που ο Ninja έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch (18,2 εκατομμύρια), υπάρχουν μόνο 48.599 αρνητικές συνομιλίες online. Αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει με τους κανόνες που κοινοποιούνται στο προφίλ του στο Twitch, ζητώντας από τους ανθρώπους να είναι ευγενικοί. Με αρνητικό συναίσθημα 4,09%, η loltyler1 εξασφαλίζει την 29η θέση και η ESL_CSGO εξασφαλίζει την 30η θέση με αρνητικό συναίσθημα μόλις 3,13%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =