αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί είναι οι 3 «παίχτες» που έκαναν δεσμευτικές προσφορές για την Forthnet

Αυτοί είναι οι 3 «παίχτες» που έκαναν δεσμευτικές προσφορές για την Forthnet

Τρεις, τελικώς, δεσμευτικές προσφορές κατατέθηκαν στο διαγωνισμό για την πώληση των μετοχών, δανείων και μετατρέψιμων ομολογιών που κατέχουν οι Πειραιώς, Εθνική, Alpha στη Forthnet και τις θυγατρικές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, εντός της σχετικής προθεσμίας που εξέπνευσε αργά το βράδυ της Μ. Παρασκευής, δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν η Duet Private Equity Limited, η BC Partners (μέσω της θυγατρικής της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας United Group) και ο Όμιλος Antenna που εισήλθε σε μια ακόμη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της Forthnet.

Οι Duet και BC Partners είχαν προ αρκετών εβδομάδων εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στο σύμβουλο του διαγωνισμού, τη Nomura International. Πληροφορίες που τις τελευταίες ημέρες κοινοποιήθηκαν, ανέφεραν πως υπήρξε κινητικότητα και από την πλευρά του Ομίλου Antenna, στον οποίο εστάλησαν τα τελευταία στοιχεία, οικονομικά και άλλα, της προ πώληση εταιρείας. Αν και υπήρχε η αίσθηση πως δεν θα υπήρχε χρόνος για δεσμευτική προσφορά, τελικώς κατατέθηκε ανεβάζοντας σε τρεις τον αριθμό των υποψηφίων επενδυτών.

Σημειώνεται πως ο Όμιλος Antenna, σε σύμπραξη με τη Blackstone, είχε συμμετάσχει και στον προηγούμενο κύκλο για την εξεύρεση επενδυτή στη Forthnet, πριν εμφανιστεί η Alter Ego του ομίλου Μαρινάκη στο προσκήνιο και έπειτα  από το αδιέξοδο των αρχικών συζητήσεων που είχαν ξεκινήσει με το σχήμα των έτερων διεκδικητών, Vodafone – Wind.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + four =