αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι εργοδότες στην Ελλάδα, σύμφωνα με την βαθμολογία των εργαζόμενων

Αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι εργοδότες στην Ελλάδα, σύμφωνα με την βαθμολογία των εργαζόμενων

Η πλατφόρμα Poudouleveis.gr της Undelucram δημοσιοποίησε τη λίστα με τους Top Employers 2024 για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης που διεξήγαγε.

Το Poudouleveis.gr είναι μία διαδικτυακή κοινότητα, που αποτελεί μέλος του δικτύου πλατφορμών WhereWeWork και είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους έλληνες εργαζόμενους. Η πλατφόρμα παρέχει πληροφορίες για αναζήτηση θέσεων εργασίας από μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, ενώ παράλληλα δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα παροχής στοιχείων για ανώνυμη αξιολόγηση του κάθε εργοδότη, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μίας πιο διαφανούς αγοράς εργασίας. Το Poudouleveis.gr συγκέντρωσε και επεξεργάστηκε τις πληροφορίες αξιολόγησης, για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2023 έως και 31 Δεκεμβρίου 2023, καταρτίζοντας έτσι την ετήσια λίστα με τους Top Employers 2024.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κατάταξη βασίζεται σε έναν δείκτη (index) που προκύπτει από τη μέση βαθμολογία που δίνουν (πρώην και νυν) εργαζόμενοι για τους εργοδότες τους, καθώς επίσης και από τη βαθμολογία σε πέντε κατηγορίες που θεωρούνται σημαντικές για τους εργαζόμενους. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν τις ευκαιρίες ανέλιξης, το συνολικό πακέτο αποδοχών, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, τον τρόπο διοίκησης, την εταιρική κουλτούρα και τις εταιρικές αξίες. Κάθε εργοδότης συμμετείχε με τουλάχιστον 30 αξιολογήσεις εργαζομένων για το εξεταζόμενο διάστημα. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρέθηκε στην κορυφή της λίστας Top Employers 2024 για την Ελλάδα.

Τις 10 πρώτες θέσεις για το 2024, στην ελληνική αγορά, καταλαμβάνουν οι εξής εταιρείες, οι οποίες φαίνεται να απολαμβάνουν μεγαλύτερης εκτίμησης από τους υπαλλήλους τους:

  1. Coca-Cola Τρία Έψιλον
  2. Σκλαβενίτης
  3. Germanos stores (OTE Group)
  4. JTI Hellas
  5. KFC Greece
  6. IKEA
  7. Kaizen Gaming
  8. Public stores (Olympia Group)
  9. Deloitte Greece
  10. Procter & Gamble

«Φέτος παρατηρούμε μια μεγαλύτερη ποικιλομορφία στην κατανομή των 10 κορυφαίων θέσεων στο σύνολο των χωρών του δικτύου WhereWeWork.com σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που μας δείχνει ότι όλο και περισσότεροι εργοδότες, από πολλούς κλάδους, συνειδητοποιούν τη σημασία του Employer Branding για την προσέλκυση νέων ταλέντων. Παρατηρούμε μια θετική εξέλιξη στην αγορά εργασίας, όπου οι εργοδότες καταβάλλουν πραγματικές προσπάθειες για να καινοτομήσουν παρέχοντας ένα ευχάριστο και αξιόλογο εργασιακό περιβάλλον στους εργαζόμενους», δήλωσε ο Costin Tudor, CEO του Poudouleveis.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − three =