αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες στα πρώην εργοστάσια της Δέλτα

Αυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες στα πρώην εργοστάσια της Δέλτα

Οι πρώην εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Δέλτα στον Ταύρο Αττικής περιέρχονται στην ιδιοκτησία της The Mart Cash & Carry, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Capital.gr.

Η Δέλτα είχε υπογράψει σχετικό συμφωνητικό με την εταιρεία συμφερόντων του Λεωνίδα Θεόκλητου και της οικογένειας Σκλαβενίτη ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, εισπράττοντας σε πρώτη φάση προκαταβολή ύψους 500.000 ευρώ για την απόκτηση των παλαιών εγκαταστάσεων της Δέλτα. Μάλιστα η σχετική συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί στη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αρκετά σενάρια που σχετίζονται με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων αυτών βρίσκονται στο τραπέζι, μεταξύ των οποίων η λειτουργία darkstore για τη διακίνηση των προϊόντων της The Mart που αφορούν στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, χωρίς να αποκλείεται η μετεγκατάσταση και των γραφείων της εταιρείας στον συγκεκριμένο χώρο. Θα θυμίσουμε εξάλλου ότι εκτός από ψυκτικούς θαλάμους και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, στο συγκεκριμένο ακίνητο στεγάζονταν κατά το παρελθόν και τα κεντρικά γραφεία της Δέλτα, γεγονός που προσφέρει την επιλογή στη διοίκηση της The Mart να κινηθεί και προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις η Δέλτα στεγαζόταν από το 1965 έως και τις αρχές του 2020, όταν η γαλακτοβιομηχανία προχώρησε στην μεταφορά της γραμμής παραγωγής γάλακτος από τον Ταύρο στον Άγιο Στέφανο, συγχωνεύοντας ουσιαστικά τις δύο εγκαταστάσεις σε μία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + eight =