αρχικηVIRALΑυτοί είναι οι δημότες που δικαιούνται δωρεάν είσοδο στις οργανωμένες παραλίες στα Νότια Προάστια

Αυτοί είναι οι δημότες που δικαιούνται δωρεάν είσοδο στις οργανωμένες παραλίες στα Νότια Προάστια

Αν είσαι δημότης στις νότιες περιοχές της Αθήνας, τότε μάλλον αξίζει να βγάλεις μια κάρτα δημότη, αφού έτσι θα έχεις δωρεάν είσοδο σε οργανωμένες παραλίες. Ας τις δούμε όλες αναλυτικά, όπως τις παρουσιάζει το Nou-pou.gr.

-Στην Α’ Πλαζ Βούλας (Τhalassea), οι κάτοχοι της κάρτας του δημότη εγγεγραμμένοι στη δημοτική ενότητα Βούλας, δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Οι δημότες της Βάρης και της Βουλιαγμένης, διατηρούν κι εκείνοι το δικαίωμα της δωρεάν εισόδου, προσκομίζοντας με τη σειρά τους, την κάρτα του δημότη.

-Στην Πλαζ της Βάρκιζας (Varkiza Resort/Yabanaki), οι κάτοχοι της κάρτας του δημότη εγγεγραμμένοι στη δημοτική ενότητα Βάρης, δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Οι δημότες των άλλων δύο δημοτικών ενοτήτων, μπορούν να προμηθευτούν ένα ειδικό αυτοκόλλητο, με κόστος 20€, για την κάρτα τους από τα ταμεία της πλαζ, με το οποίο θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο όλο τον χρόνο.

-Στην Πλαζ της Βουλιαγμένης όλοι οι κάτοχοι κάρτας του Δημότη -ανεξάρτητα από τη δημοτική ενότητα στην οποία είναι εγγεγραμμένοι- πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο (2,00 € τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα). Μέσα στην παραλία η χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας δεν έχει επιπλέον χρέωση.

-Στη Λίμνη Βουλιαγμένης, για τους δημότες Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, ισχύουν συγκεκριμένες χρεώσεις, με την επίδειξη της κάρτας. Η είσοδος είναι 9 ευρώ τις καθημερινές και 12 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

-Στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, οι δημότες του Αλίμου δικαιούνται δωρεάν είσοδο με την επίδειξη της κάρτας δημότη.

– Στον Αστέρα της Γλυφάδας, για τους δημότες της Γλυφάδας και για τα παιδιά έως 12 ετών, ισχύει έκπτωση 50% από τις κανονικές τιμές.

Πιο αναλυτικά, από 5 ευρώ τις καθημερινές, η τιμή της εισόδου διαμορφώνεται σε 2.5 ευρώ. Για τα Σαββατοκύριακα, από 7 ευρώ, η είσοδος διαμορφώνεται σε 3.5 ευρώ.

Απαραίτητο δικαιολογητικό, κάποιος λογαριασμός ΔΕΚΟ, ή κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είστε δημότες Γλυφάδας.Σε ανέργους και ΑΜΕΑ η τιμή διαμορφώνεται σε ένα ευρώ λιγότερο από την κανονική τιμή.

Η είσοδος σε παιδιά έως 5 ετών είναι δωρεάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + five =