αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή την Πέμπτη, ο ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Today»

Αυτή την Πέμπτη, ο ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Today»

Για μια τελευταία φορά πριν την καλοκαιρινή παύση, ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης, θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Today», την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάιρα Μπάρμπα και προβάλλεται στο Action24. Αυτή την Πέμπτη (28/6). H ενημερωτική εκπομπή ξεκινά στις 15:00 (όπως και κάθε μεσημέρι), ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης αναμένεται να φιλοξενηθεί εκεί λίγο μετά τις 15:30. Όσοι λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε τη live συζήτηση, πρέπει να συντονιστείτε στο Action24, και ιντερνετικά στο Action24.gr.

Το θέμα συζήτησης θα είναι… καλοκαιρινό. Θα δούμε συγκεκριμένες κινήσεις που μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι, για να απογειώσεις την καριέρα σου. Και παράλληλα να «σκοτώσεις» την αναβλητικότητα (που είναι ένα γενικότερο κακό στην Ελλάδα). Μπορεί αρκετοί να νομίζουν ότι το καλοκαίρι είναι μια επαγγελματικά «νεκρή περίοδος», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και με τις σωστές κινήσεις μπορείς να πας στο επόμενο level την ώρα που άλλοι… είναι μόνιμα στις παραλίες.

Για όσους την χάσατε, μπορείτε να δείτε και την προηγούμενη εμφάνιση του ιδρυτή του It’s Possible στην ίδια εκπομπή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ (50:51 λεπτό). Τότε έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πως μπορείς να κάνεις σωστές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, ενώ δόθηκαν και 5 συγκεκριμένα tips.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 13 =