αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η startup επιτρέπει στους HR Managers από διαφορετικές εταιρίες να μοιράζονται υποψηφίους μεταξύ τους

Αυτή η startup επιτρέπει στους HR Managers από διαφορετικές εταιρίες να μοιράζονται υποψηφίους μεταξύ τους

Οι προσλήψεις είναι ένα challenge για τις τεχνολογικές εταιρίες στην εποχή μας. Όμως, η νεοσύστατη startup, Circular, με έδρα τη Μαδρίτη, έχει μια νέα απάντηση στην «κρίση ταλέντων» στο πεδίο της τεχνολογίας.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους εσωτερικούς υπεύθυνους προσλήψεων σε εταιρίες τεχνολογίας να μοιράζονται υποψηφίους μεταξύ τους. Η ιδέα πίσω από το project είναι η εξής: Οι υπεύθυνοι προσλήψεων που δεν μπόρεσαν να τοποθετήσουν έναν καλό υποψήφιο στην εταιρεία τους, μπορούν να τον προτείνουν σε άλλους διευθυντές προσλήψεων σε άλλες εταιρίες.

Οι υποψήφιοι που δεν πήραν τη δουλειά έχουν «μια δεύτερη ευκαιρία να προσληφθούν σε άλλη εταιρία», ενώ βοηθούν στη «διατήρηση της ροής ταλέντων σε όλη τη βιομηχανία της τεχνολογίας», λένε οι ιδρυτές Pedro Torrecillas και Teo Ruiz.

«Στις προηγούμενες δουλειές μας στο πεδίο των προσλήψεων, παρατηρήσαμε πώς οι υπεύθυνοι προσλήψεων άρχισαν να μοιράζονται υποψηφίους σε μικρότερες ομάδες ή να προτείνουν υποψηφίους στις πρώην εταιρείες τους. Πιστεύαμε ότι αυτή η συμπεριφορά είχε τη δύναμη να μεταμορφώσει τη βιομηχανία, αν μπορούσαμε να την κάνουμε να λειτουργήσει σε μεγαλύτερη κλίμακα», συμπληρώνει ο Torrecillas.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2019 και έχει λάβει συνολικές χρηματοδοτήσεις ύψους 10 εκατ. δολαρίων.

Επί του παρόντος, η Circular έχει περισσότερους από 5.500 εσωτερικούς υπεύθυνους προσλήψεων που δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα της και 19.000 υποψηφίους εργαζόμενους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =