αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτή η νέα εταιρία αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν 4K τηλεοράσεις (αλλά με μία προϋπόθεση)

Αυτή η νέα εταιρία αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν 4K τηλεοράσεις (αλλά με μία προϋπόθεση)

Ένα ιδιαίτερο σχέδιο έχει η Telly, μία νέα εταιρία στον χώρο των τηλεοράσεων. Συγκεκριμένα, λανσάρει ένα «επαναστατικό προϊόν»: Μια δωρεάν 4K HDR Smart TV 55 ιντσών. Ναι, δωρεάν τηλεόραση.

Δεν πρόκειται όμως για μία απλή τηλεόραση. Θα διαθέτει σχεδίαση με δύο οθόνες, μια κύρια των 55 ιντσών και μια δευτερεύουσα των 9 ιντσών, τοποθετημένη ακριβώς από κάτω.

Η δευτερεύουσα οθόνη, που ονομάζεται Smart Display, θα εμφανίζει διαρκώς διαφημίσεις και widgets όλο το 24ωρο, ακόμη και όταν παίζει περιεχόμενο στην κύρια οθόνη. Οι χρήστες πρέπει να συμφωνήσουν να παρακολουθούν τις διαφημίσεις και να μοιράζονται κάποια από τα δεδομένα τους με την Telly, ως αντάλλαγμα, για να αποκτήσουν την τηλεόραση εντελώς δωρεάν.

Η Telly σκοπεύει να διαθέσει δωρεάν 500.000 από τις τηλεοράσεις της στους πρώτους πελάτες που θα κάνουν προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα της. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η τηλεόραση έχει κανονικά αξία 1.000 δολάρια, μιας και διαθέτει επίσης ενσωματωμένη ηχομπάρα, κάμερα, αισθητήρες και μικρόφωνο που επιτρέπουν λειτουργίες όπως βιντεοκλήσεις.

Το online σύστημα κρατήσεων είναι πλέον ενεργό και οι πελάτες μπορούν να περιμένουν τις πρώτες μονάδες να αρχίσουν να αποστέλλονται αυτό το καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =