αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτή η εφαρμογή κάνει πρόγνωση του καιρού στην περιοχή που βρίσκεσαι, μέσω ραντάρ το κινητό σου

Αυτή η εφαρμογή κάνει πρόγνωση του καιρού στην περιοχή που βρίσκεσαι, μέσω ραντάρ το κινητό σου

Το RainViewer μάς ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κάθε χρονική στιγμή και  πραγματοποιεί προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται με έναν όμορφο και καθαρό τρόπο. Παράλληλα, υπάρχουν όμορφα widget, στην έκδοση για Android, τα οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε στην αρχική μας οθόνη.


Όπως εξηγεί το Dwrean.net, εκτός από απλή πρόγνωση καιρού, το RainViewer έχει ακόμη μία χρήσιμη λειτουργία, το Weather Radar. Εκεί εμφανίζεται ένας χάρτης της περιοχής που μας ενδιαφέρει, μέσω του οποίου βλέπουμε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή. Για να επιτευχθεί το παραπάνω το RainViewer χρησιμοποιεί πολυάριθμα ραντάρ, τοποθετημένα σε περισσότερες από 90 διαφορετικές χώρες! Μέσω του παραπάνω συστήματος, το RainViewer μπορεί να μας ειδοποιήσει σε περίπτωση που πλησιάζει έντονη βροχόπτωση ή καταιγίδα.


Το RainViewer διατίθεται εντελώς δωρεάν για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Παράλληλα, η επί πληρωμή έκδοσή του αφαιρεί τις διαφημίσεις!

Download (Android)
Download (iOS)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − four =