αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η εταιρία σου δίνει 100.000 δολάρια για να παραιτηθείς από τη δουλειά σου και να ταξιδέψεις στον κόσμο

Αυτή η εταιρία σου δίνει 100.000 δολάρια για να παραιτηθείς από τη δουλειά σου και να ταξιδέψεις στον κόσμο

Για αυτή την θέση εργασίας όλοι θα θέλανε να κάνουν αίτηση: Η εταιρία βιώσιμης μόδας Prana μόλις ανακοίνωσε ένα concept με τίτλο once-in-a-lifetime “Day Job to Dream Job”. Με απλά λόγια, θέλει να προσλάβει ένα άτομο που θα παραιτηθεί από την δουλειά του και θα ταξιδέψει στο κόσμο, λαμβάνοντας ως ετήσιο μισθό 100.000 δολάρια. Ναι, καλά διάβασες.

Αλλά εδώ είναι το point: Είσαι έτοιμος να παραιτηθείς από την πρωινή δουλειά σου για να κυνηγήσεις το όνειρο σου;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση ως τις 16 Σεπτεμβρίου. Ο νικητής θα πάρει 100.000 δολάρια για να κυνηγήσει τα όνειρα του και βοηθήσει στη διάδοση της φιλοσοφίας της “ένδυσης για θετική αλλαγή” της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει τη βιώσιμη μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο γίνεται η μόδα.

Στην αίτηση σου, πρέπει να συμπεριλάβεις ένα 3λεπτο βίντεο στο οποίο θα εξηγείς γιατί είσαι ο κατάλληλος για την θέση. Οι κριτές θα επιλέξουν τον νικητή με βάση το “πάθος, την τόλμη και την πρωτοτυπία”.

Για να κάνετε αίτηση πρέπει να είστε 21 ετών και άνω, και νόμιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νικητής θα λάβει το βραβείο αξίας 100.000 δολαρίων, κατανεμημένο σε τριμηνιαίες πληρωμές ύψους 25.000 δολαρίων η καθεμιά. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση prana.com/dreamjob.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 13 =