αρχικηVIRALΑυτή είναι η πρώτη smoke free παραλία στην Αττική

Αυτή είναι η πρώτη smoke free παραλία στην Αττική

Το παράδειγμα αποφάσισε όμως να ακολουθήσει και ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου σε απόλυτη συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας. Στο πλαίσιο προγράμματος που «τρέχουν» μαζί με τους οργανισμούς British American Tobacco και Aegean Rebreath, ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΛΡ Δέσποινα Γκικάκη, αποφάσισαν να κάνουν κάποιες δράσεις.

Μία εξ αυτών αφορά στην παραλία Μαρίκες, η οποία σύντομα θα περάσει από τον ΟΛΡ στον Δήμο και στο άμεσο μέλλον θα γίνει η πρώτη smoke free παραλία σε όλη την Αττική.

Μιλώντας στη Marathon Press, ο κ. Μπουρνούς εξήγησε ότι «όπως και στη Σέριφο, έτσι και στις Μαρίκες θα υπάρχει ελεγχόμενη ζώνη καπνίσματος και θα βρίσκεται στην καντίνα της παραλίας. Πρόκειται όμως για έναν χώρο 20 μέτρων, ενώ μιλάμε για μια παραλία με έκταση κοντά στο 1,5 χιλιόμετρο».

Σε ερώτηση αν επιλέχθηκαν οι Μαρίκες επειδή είναι δημοφιλής παραλία που την επισκέπτονται λουόμενοι από διάφορες περιοχές της Αττικής, ο κ. Μπουρνούς εξηγεί ότι «την επιλέξαμε ακριβώς γιατί είναι δημοφιλής, αλλά και επειδή έχει χαρακτηριστικά υδροβιότοπου που θέλουμε να προστατέψουμε».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =