αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή είναι η πρώτη εφαρμογή στην Αθήνα που κάνει delivery κοκτέιλ

Αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή στην Αθήνα που κάνει delivery κοκτέιλ

Οι καλές ιδέες δεν σταματούν ποτέ. Και μάλιστα μπορούν να συνδυαστούν… με παραδοσιακά πεδία. Αντί λοιπόν να πας να πιεις ένα κοκτέιλ σε κάποιο κλασικό μαγαζί (ok, καλό και αυτό), μπορεί να έρθει το κοκτέιλ σε εσένα. Κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την εφαρμογή Flask. Μέσα από την οποία γίνεται delivery σε κοκτέιλ, τα οποία μπορούν να παραδοθούν στο σπίτι σου ή σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία θες.

«To πρώτο cocktail delivery app έχει φροντίσει να δημιουργήσει cocktails που φθάνουν στην πόρτα σου χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα & τη γεύση!», σημειώνουν οι δημιουργοί της εφαρμογής.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή παρέχει μια σειρά από κοκτέιλ τα οποία δημιουργούνται από έμπειρους bartenders και έρχονται αναλλοίωτα στον χώρο σας μόλις μέσα σε 25 λεπτά. Όμως, ακόμη και αν δεν είστε οι μεγαλύτεροι fans των cocktails, το flask έχει την λύση, δίνοντας σας την επιλογή ενός κλασικού ποτού. Οι τιμές ξεκινούν από 6 ευρώ.

Μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα για… refill. Οι χρήστες μπορούν κατά την παραγγελία τους να επιλέξουν πόσους γύρους θέλουν ώστε να πραγματοποιείται αυτόματα refill κάθε 45′ χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβουν την διαδικασία.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Delivery γίνεται αυτή την στιγμή μόνο στην Αττική.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 17 =