αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή είναι η πρώτη εταιρία που θα μπει στα γραφεία του νέου Πύργου Πειραιά σε μερικές ημέρες

Αυτή είναι η πρώτη εταιρία που θα μπει στα γραφεία του νέου Πύργου Πειραιά σε μερικές ημέρες

Έτοιμος είναι ο νέος Πύργος Πειραιά και αναμένεται να ξεκινήσουν να μπαίνουν στους γραφειακούς χώρους του οι πρώτες εταιρίες. Τις επόμενες εβδομάδες, η Dialectica, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, σύμφωνα με τους Financial Times, πρόκειται να εγκατασταθεί στα νέα της γραφεία, στον πρώτο “πράσινο” ουρανοξύστη της Ελλάδας.

Ο βιώσιμος σχεδιασμός του κτιρίου, η στρατηγική θέση του στην αφετηρία της Αθηναϊκής ριβιέρας, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από τον μεγαλύτερο συγκοινωνιακό κόμβο, και η προσβασιμότητά του σε άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, είναι μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν την Dialectica να επιλέξει τον Πύργο Πειραιά για τη μεταστέγαση των γραφείων της. Η εταιρεία πρόκειται να μισθώσει τους έξι εκ των 22 ορόφων του κτιρίου, συνολικής μικτής επιφάνειας περίπου 6.210 τ.μ.

Σημειώνεται πως ο Πύργος του Πειραιά πρόκειται να είναι ο πρώτος «πράσινος» ουρανοξύστης της Ελλάδας, πιστοποιημένος στην ανώτατη βαθμίδα Platinum, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο LEED. Παράλληλα θα φέρει την πιστοποίηση WELL που αφορά στην υγεία και ευεξία των χρηστών του κτιρίου.

Με την ιστορία της Dialectica να ξεκινά το 2015 από ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, η εταιρεία σήμερα αριθμεί περισσότερους από 800 εργαζόμενους σε 5 διεθνή γραφεία σε Ευρώπη και Αμερική. Παράλληλα, η εγχώρια ομάδα της Dialectica ξεπερνά τους 550 υπαλλήλους. Στην Αθήνα έχει τη βάση του και το τεχνολογικό hub της εταιρείας προσελκύοντας ταλαντούχους νέους και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =