αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Better World. Και έχει μια ιδέα για να σε βοηθήσει να βρεις την dream job σου

Αυτή είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Better World. Και έχει μια ιδέα για να σε βοηθήσει να βρεις την dream job σου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός «Better World – Η ιδέα σου για ένα καλύτερο κόσμο», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί νέοι έστειλαν τις ιδέες τους, ενώ η νεανική ομάδα Origen που βρίσκονταν πίσω από τον διαγωνισμό επέλεξε την μεγάλη νικήτρια την οποία θα βοηθήσει να υλοποιήσει την ιδέα της. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του διαγωνισμού.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Μαρία Οικονόμου, την οποία θα δεις να μιλά στο παρακάτω βίντεο.

Η ιδέα της Μαρίας έχει να κάνει με την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι φοιτητές εισάγονται σε σχολές και πολλές φορές δεν γνωρίζουν για αυτήν, τι είναι η σχολή, τα μαθήματα, το πρόγραμμα σπουδών και τι δικαιώματα προσφέρει η κάθε σχολή.

Έτσι, η Μαρία είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια εκδήλωση όπου άνθρωποι που «ζουν» ήδη το επάγγελμα τους και έχουν σπουδάσει κάτι σχετικό ή άσχετο με την πορεία της καριέρας τους, θα μιλήσουν για την καριέρα τους, το τι έκαναν και δούλεψε και τι όχι, καθώς και οι νέοι θα μπορούν να τους ρωτήσουν για το επάγγελμα τους ώστε να καταλάβουν περισσότερα πράγματα και να δουν αν τους ενδιέφερε να το ακολουθήσουν. Με μια φράση θα το λέγαμε εμπειρικό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η Μαρία Οικονόμου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού μας #BetterWorld και σε συνεργασία με την ομάδα μας βρισκόμαστε στην υλοποίηση της ιδέας της.▪Stay turned▪

Gepostet von Origen.gr am Freitag, 22. März 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 15 =