αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτή είναι η ηλικία με τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να γίνεις εκατομμυριούχος

Αυτή είναι η ηλικία με τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να γίνεις εκατομμυριούχος

Όλοι θέλουν να γίνουν εκατομμυριούχοι. Και είναι αλήθεια ότι στην digital εποχή που ζούμε, αρκετοί είναι οι άνθρωποι που το έχουν πετύχει σε νεαρή ηλικία, σε όλο τον κόσμο. Αλλά τελικά σε ποια ηλικία είναι πιο πιθανό να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος;

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Betway Insider, ο μέσος όρος της ηλικίας για να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος για πρώτη φορά είναι τα 37. Ενώ συγχρόνως τα ίδια στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η πιο πιθανή ηλικία για να γίνει κάποιος δισεκατομμυριούχος είναι κοντά στα 51.

Όσο για τον πιο διαδεδομένο τρόπο για να φτάσεις στο πρώτο σου εκατομμύριο; Αυτός είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, έχουν στα χέρια τους τεχνολογικά projects.

Από την άλλη μεριά, το πτυχίο δεν δείχνει να είναι απαραίτητο συστατικό για να γίνει κάποιος πολύ πλούσιος. Αφού μόνο τα 2/3 των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου έχουν πτυχίο. Ωστόσο, ανάμεσα στους εκατομμυριούχους που έχουν πτυχίο, θα πρέπει να πούμε ότι η πιο συνηθισμένη επιλογή για σπουδές είναι το Χάρβαρντ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 14 =