αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή είναι η εταιρία που ξεκίνησε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για να πάρει την Forthnet

Αυτή είναι η εταιρία που ξεκίνησε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για να πάρει την Forthnet

Ένα σίριαλ που έχει κρατήσει πολύ καιρό, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική φάση του. Βέβαια… τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Η United Group συμφερόντων της BC Parthners προκρίθηκε από τις τράπεζες στη μάχη για τη διεκδίκηση της Forthnet. Έτσι οι τράπεζες ξεκινούν αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την εν λόγω βρετανική εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επενδυτής θα αποκτήσει το ποσοστό της Forthnet που κατείχαν οι τράπεζες έναντι ποσού άνω του 40  εκατ. ευρώ ,το σύνολο του δανεισμού της εταιρείας επικοινωνίας, ενώ θα αναλάβει και την ενδιάμεση χρηματοδότηση μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Πρόκειται για μια πρόταση η οποία έγινε εν μέσω πανδημίας, με τη Forthnet, να παρέχει υπηρεσίες αιχμής σε όλη τη χώρα που τελεί υπό καθεστώς καραντίντας.

Η BC Partners, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες στην Ευρώπη ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια και στην Β. Αμερική στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την Wind. Η εταιρεία έχει μέχρι στιγμής διαχειριστεί κεφάλαια ύψους 25 δισ. ευρώ και έχει προχωρήσει σε 113 επενδύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων σε 5 βασικούς κλάδους σε 18 χώρες. Το 2019 μάλιστα εξαγόρασε και την United Group, μέσω της οποίας διεκδικεί την Forthnet.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + eight =