αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτές οι 3 εφαρμογές σε… πληρώνουν για να περπατάς

Αυτές οι 3 εφαρμογές σε… πληρώνουν για να περπατάς

Αν είσαι από αυτούς που συνηθίζουν να περπατούν τότε η παρακάτω λίστα σε ενδιαφέρει. Είναι 3 εφαρμογές που σε… πληρώνουν για να περπατάς. Είτε με πραγματικά χρήματα, είτε με ψηφακούς πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργηρώσεις για αγορές.

Sweatcoin

Κατεβάζεις το app, κάνεις εγγραφή και συναινείς με τον γεωεντοπισμό, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπιστούν οι κινήσεις σου. Κάθε 1.000 βήματα που κάνεις, κερδίζεις και από 1 Sweatcoin, το ψηφιακό νόμισμα που μπορείς να εξαργυρώσεις στα πολλά συνεργαζόμενα με την πλατφόρμα καταστήματα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Amazon. Κάτι που κάνει τη χρήση του ακόμα πιο γοητευτική είναι το ότι, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τα Sweatcoins σου τα ανταλλάζεις με ‘κανονικό χρήμα’. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Runtopia

Το συγκεκριμένο app μετατρέπει κάθε βήμα σου σε ψηφιακά νομίσματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις αθλητικό εξοπλισμό. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

WinWalk

Το τελευταίο app που σου προτείνουμε είναι το WinWalk που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καθώς δεν προαπαιτεί το να κάνεις εγγραφή. Το κατεβάζεις και αρχίζεις να καταγράφεις τη φυσική σου δραστηριότητα. Η ανταμοιβή σου θα έρθει μέσα από δωροκάρτες εξαργυρώσιμες π.χ. στο Amazon, το Google Play και το NetflixΠερισσότερα με ένα κλικ εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + two =