αρχικηVIRALΑυτές είναι οι 5 σειρές που δεν πρέπει να χάσεις στο Netflix, μέσα στον Αύγουστο

Αυτές είναι οι 5 σειρές που δεν πρέπει να χάσεις στο Netflix, μέσα στον Αύγουστο

Το καλοκαίρι οι υποχρεώσεις μας είναι λιγότερες, και έτσι είναι μια καλή χρονική περίοδος για να δούμε σειρές. Το Netflix φυσικά δεν πάει… διακοπές. Έτσι μέσα στον Αύγουστο έρχονται νέες πολυαναμενόμενες σεζόν επιτυχημένων σειρών. Ας δούμε λοιπόν 5 σειρές που δεν πρέπει να χάσεις.

#1 Mindhunter, σεζόν 2

Μια από τις καλύτερες αστυνομικές (και όχι μόνο) σειρές των τελευταίων χρόνων επιστρέφει την Παρασκευή 16/8 και βάζει τους πράκτορες του FBI Χόλντεν Φορντ (Τζόναθαν Γκροφ) και Μπιλ Τενκ (Χολτ ΜακΚάλανι) σε νέες περιπέτειες. Στον δεύτερο κύκλο, τους συναντάμε πέντε χρόνια αργότερα, στην Ατλάντα των αρχών της δεκαετίας του ’80, όταν αναλαμβάνουν το μεγάλο κυνήγι ενός κατά συρροή παιδοκτόνου.

#2 Derry Girls, σεζόν 2

Στις αρχές του 2018 μια απολαυστική παρέα δεκαπεντάχρονων από τη Βόρεια Ιρλανδία των ‘90s προσγειώθηκε στο Channel 4 (και αργότερα στο Netflix) και έπιασε ρεκόρ τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Χαρακτήρες με έξυπνο, φλεγματικό χιούμορ θα σε κάνουν να γελάσεις με την ψυχή σου παρά την ταραγμένη για την Ιρλανδία εποχή στην οποία διαδραματίζεται ο πρώτος κύκλος, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα πιάσεις τον εαυτό σου να σιγοτραγουδά τα ‘90s κομμάτια που ντύνουν μουσικά τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες της παρέας. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που έκανε πρεμιέρα ξανά Channel 4 στις αρχές Μαρτίου, έρχεται επιτέλους στο Netflix την Παρασκευή 2/8, με τις… δυσκολίες της Έριν και των φίλων της στο σχολείο να φαίνονται να μην έχουν τελειωμό.

#3 Dear White People, σεζόν 3

Με την πρώτη σεζόν να δίνει έμφαση στο υπόβαθρο των χαρακτήρων και τη δεύτερη να επιχειρεί ιστορικές αναδρομές που υπογραμμίζουν την καταπίεση των Αφροαμερικανών, τόσο στο παρελθόν αλλά και στο σήμερα, το «Dear White People» κέρδισε με άνεση μια θέση στη λίστα με τις σειρές που επιχειρούν ένα εύστοχο σχόλιο στο φλέγον ζήτημα της προσωπικής ταυτότητας και του ρατσισμού. Η τρίτη σεζόν έρχεται την Παρασκευή 2/8 και φέρνει τους φοιτητές του Γουίντσεστερ αντιμέτωπους με νέες δημιουργικές προκλήσεις και έρωτες, όσο ένας χαρισματικός καθηγητής ταράζει τα ήρεμα νερά της ζωής στο κολέγιο.

#4 Glow: Οι Λαμπερές Κυρίες του Wrestling, σεζόν 3

Η παρέα ξεκινά μια σειρά από σόου στο λαμπερό Λας Βέγκας, αλλά η δίψα για εξουσία, η σεξουαλική ένταση και οι νέες προτεραιότητες απειλούν το δέσιμό της στην τρίτη σεζόν του «Glow» που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 9/8.

#5 Diagnosis

Η γιατρός Λίζα Σάντερς κάνει crowdsourcing για τη διάγνωση σπάνιων και μυστηριωδών παθήσεων, σε μια σειρά ντοκιμαντέρ βασισμένη στην ομώνυμη δημοφιλή στήλη που διατηρούσε στο New York Times Magazine για δεκαπέντε χρόνια. Το project που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16/8 αποτελεί αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας των New York Times με το Netflix, το δεύτερο όμως άνοιγμά τους στον τηλεοπτικό χώρο καθώς στις αρχές Ιουνίου κυκλοφόρησαν το «The Weekly» σε συνεργασία με το FX.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι ταινίες με την μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 3 =