αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι 3 νικήτριες startups του Disrupt Greece 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές είναι οι 3 νικήτριες startups του Disrupt Greece 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό (το οποίο περιείχε μέχρι και… ζωντανή μουσική) πραγματοποιήθηκε το Disrupt Greece 2018. Στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, όπου και βρέθηκε το It’s Possible. Από το stage πέρασαν αρκετά πρόσωπα της επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών. Ανάμεσα τους οι Alessio Aceti (VP New Business της Kaspersky), Χρήστος Χαρπαντίδης (Πρόεδρος της Παπαστράτος), Οδυσσέας Αθανασίου (CEO της Lamda Development), Αιμίλιος Χαλαμανδάρης (Συνιδρυτής της Innoetics) και Γιάννης Ψαρράς (CEO της Moosend).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μεγάλη η προσέλευση του κοινού, ενώ ενδιαφέρον είχαν ακόμα και τα διαλείμματα στα οποία γίνονταν το απαραίτητο networking ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Φυσικά, το event κορυφώθηκε με το διαγωνιστικό κομμάτι. Οι συνολικές συμμετοχές για το φετινό Disrupt Greece 2018 ξεπέρασαν τις 75. Πάνω στην σκηνή είδαμε τις 10 καλύτερες startups. Τελικοί νικητές ήταν οι εξής: Μεγάλη νικήτρια της φετινής διοργάνωσης είναι η Verge Capital η οποία θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 15.000 ευρώ. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Apifon η οποία θα λάβει το ποσό των 10.000 ευρώ, ενώ στην τρίτη θέση ήρθε η Istmos και θα λάβει 5.000 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =