αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι 20 startups που συμμετέχουν στο EnvolveXL

Αυτές είναι οι 20 startups που συμμετέχουν στο EnvolveXL

Το Envolve Entrepreneurship (https://envolveglobal.org), συνεχίζοντας τη δέσμευσή του για την προώθηση της καινοτομίας και την ανάδειξη startup εταιρειών, παρουσιάζει τις 20 startup εταιρείες που θα συμμετέχουν στον πρώτο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης “EnvolveXL”. Οι εταιρείες αυτές επιλέχθηκαν μέσα από ένα σύνολο εξαιρετικά ανταγωνιστικών αιτήσεων και αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, σε διαφορετικούς τομείς της οικονομίας. Επιπλέον, προέρχονται από 4 διαφορετικές χώρες, ενώ δραστηριοποιούνται σε 9 κλάδους, με ισχυρή παρουσία στους χώρους της τεχνολογίας της υγείας (Health Tech) και του ταξιδιωτικού τομέα (Travel Tech).

Το EnvolveXL είναι το βασικό πρόγραμμα του οργανισμού, υπό τον πυλώνα της Υποστήριξης Επιχειρηματιών (Founders Support), και είναι σχεδιασμένο, ώστε να παρέχει στις startups πολύτιμους πόρους, καθοδήγηση και ευκαιρίες δικτύωσης, με σκοπό την ανάπτυξη και την επέκτασή τους, διεθνώς. Οι 20 ομάδες που επιλέχθηκαν, θα συμμετέχουν στο αρχικό στάδιο του EnvolveXL (Βootcamp). Στη συνέχεια, θα επιλεγούν οι 15 εταιρείες που θα συνεχίσουν στο κύριο πρόγραμμα επιτάχυνσης. Με την ολοκλήρωση του σταδίου αυτού, μέσα από ένα Demo Day, η ομάδα του Envolve θα αξιολογήσει και θα επιλέξει προσεκτικά, τις πέντε κορυφαίες startups, οι οποίες θα διεκδικήσουν συνολικά επενδύσεις έως 265.000 Ευρώ από τον ιδρυτικό χορηγό του EnvolveXL, το Libra Philanthropies (https://libraphilanthropies.org/), μέσω της προσέγγισης “Investing for Good”.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε πολλά υποσχόμενες startup εταιρείες στον πρώτο κύκλο του EnvolveXL», ανέφερε ο Αλέξανδρος Νούσιας, Managing Director του Envolve Entrepreneurship. «Κάθε μία από αυτές τις startups, αντικατοπτρίζει την προοπτική που υπάρχει όσον αφορά στον ψηφιακό και βιώσιμο μετασχηματισμό της οικονομίας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε σε αυτές τις εταιρείες την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζονται, για να ευδοκιμήσουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.»

Το Envolve καλωσορίζει τα πρώτα μέλη του EnvolveXL (με αλφαβητική σειρά):

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + five =