αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι 18 καλύτερες χώρες για να ξεκινήσεις την startup σου

Αυτές είναι οι 18 καλύτερες χώρες για να ξεκινήσεις την startup σου

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις την δική σου startup, ίσως έχεις ένα ακόμα ερώτημα στο μυαλό σου: Από ποια χώρα να ξεκινήσεις;

Υπάρχουν αρκετές χώρες που μοιάζουν ιδανικές, για να τις χρησιμοποιήσει κάποιος ως έδρα για την startup του. Χώρες που έχουν ανεπτυγμένη την startup κουλτούρα, έχουν χρηματοδοτικά εργαλεία και τις κατάλληλες υποδομές.

Αν θες να προσανατολιστείς καλύτερα, αξίζει να τσεκάρεις το Innovation Investment Index του money.co.uk. Σε αυτό το ranking θα δεις τις 18 καλύτερες χώρες του κόσμου, για να ξεκινήσεις την startup σου. Για να δημιουργηθεί η εν λόγω λίστα, οι experts του βρετανικού ιστότοπου έλαβαν υπόψη μια σειρά από παράγοντες, όπως ο αριθμό των startups που έχει κάθε χώρα, το ποσοστό των επιχειρήσεων που είναι startups σε κάθε χώρα, τον αριθμό των κρατικών χρηματοδοτήσεων, αλλά και τις συνολικές χρηματοδοτήσεις που έχουν λάβει οι startups σε κάθε χώρα. Και στο τέλος βγαίνει ένα τελικό σκορ για κάθε κράτος.

Στην κορυφή του Innovation Investment Index είναι ο Καναδάς. Ενώ ακολουθούν: Βρετανία, Βέλγιο και Δανία. Δες παρακάτω ολόκληρη την λίστα.

https://uswitch-contentful.imgix.net/t014ej9w3ur1/6IKiN7SPcPfRoQefaVNQci/05ab592bb4a7894cc5d30debbb764812/2__1_.png?auto=format%2Ccompress&fit=crop&ixlib=react-8.6.4&w=1946

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − five =