αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι αγγελίες που πρέπει να αποφεύγεις

Αυτές είναι οι αγγελίες που πρέπει να αποφεύγεις

Αν είσαι σε μια φάση που αναζητάς εργασία, πιθανότατα έχεις αρχίσει να στέλνεις βιογραφικά σε πολλές αγγελίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ωστόσο αν θες να είσαι πιο στοχευμένος, πρέπει να επικεντρωθείς στις σωστές αγγελίες. Όχι, δεν είναι όλες οι αγγελίες αξιόλογες- ακόμα κι αν παρουσιάζονται ως τέτοιες. Τώρα θα δούμε ποιες πρέπει να αποφύγεις λαμβάνοντας υπόψη κάποια σημάτια.

Πρέπει να αποφεύγεις ή να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αγγελίες που δεν αναφέρουν επωνυμία της επιχείρησης. Όταν δίνεται μονάχα μια περιγραφή εργασίας και ένα email, αμέσως θα πρέπει να σκεφτεί για ποιο λόγο δεν αναφέρεται η εταιρία, ώστε να αναζητήσει περισσότερα στοιχεία της.

Η ασάφεια των απαιτήσεων της θέσης αποτελεί έναν ακόμα παράγοντα για να απομακρυνθεί κανείς από μια αγγελία. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, αν αυτό είναι το μόνο πρόβλημα, θα πρέπει να ζητηθούν διευκρινίσεις και να μη γίνει καμία κίνηση προτού αυτές δοθούν.

Μια αγγελία που κάνει λόγο για μοναδική ευκαιρία, ή αναφέρει κάτι αντίστοιχο, είναι μια αγγελία ιδιαίτερα ύποπτη. Ειδικά όταν συνδυάζεται με άλλα ανάλογα στοιχεία, όπως μεγάλες απολαβές και δεν αναφέρονται απαιτήσεις.

Αγγελία που μπαίνει ξανά και ξανά. Επίσης ένα στοιχείο που πρέπει να σε προβληματίσει. Αν βλέπεις μια αγγελία να δημοσιεύεται συνεχώς, καλύτερα μην στείλεις βιογραφικό…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − two =