αρχικηVIRALΑυτά τα περίεργα σπιράλ μπορούν να σε σώσουν από τα κουνούπια

Αυτά τα περίεργα σπιράλ μπορούν να σε σώσουν από τα κουνούπια

Το πιθανότερο είναι πως έχετε δοκιμάσει τα πάντα: εντομοαπωθητικά σπρέι, βραχιολάκια που διώχνουν τα κουνούπια, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, κεριά σιντρονέλλας και φυσικά τα γνωστά σε όλους φιδάκια.

Τα κεριά – με την ομολογουμένως απολαυστική μυρωδιά λεμονόχορτου – μπορεί να σηματοδοτούν τον ερχομό του καλοκαιριού, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Τα φιδάκια ωστόσο συχνά είναι αποτελεσματικά, δεν είναι όμως ιδιαίτερα κομψά και το πρόβλημα είναι πως βρίσκονται πάντα σε χαμηλότερο επίπεδο από εσάς. Γι αυτό, λοιπόν, έχουμε κάτι πολύ καλύτερο να σας προτείνουμε: τα κρεμαστά σπιράλ!

Τα υπέροχα αυτά κρεμαστά σπιράλ είναι φτιαγμένα από συμπιεσμένο ξύλο, εμποτισμένο με έλαιο σιτρονέλλας και καίγονται αρκετά αργά. Πόσο αργά; Το μεγάλο μέγεθος μπορεί να καίει συνεχόμενα για μία εβδομάδα (αν δεν το σβήσετε καθόλου) αφήνοντας το υπέροχο άρωμά του στους εξωτερικούς σας χώρους. Η καταγωγή τους έλκεται από την νοτιοανατολική Ασία όπου χρησιμοποιούνταν στο εσωτερικό των ναών. Το καλύτερο; Τα σπιράλ αυτά θα διακοσμήσουν πολύ πρωτότυπα τον εξωτερικό σας χώρο, αφού μοιάζουν με κρεμαστά φωτιστικά!

Σε σχέση με τα κλασσικά φιδάκια, αυτά τα κρεμαστά σπιράλ απελευθερώνουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα αρώματος στο μπαλκόνι ή στο αίθριό σας χωρίς να καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρο.

Αντίθετα, δίνουν δραματικότητα και μια εξαιρετική διακοσμητική πινελιά. Για να τα κρεμάσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γαντζάκι που είναι ενσωματωμένο στην οροφή ή ένα από αυτά τα πολύ κομψά «μπαστούνια» κήπου που μπορείτε να το βάλετε απευθείας στο χώμα. Υιοθετήστε τα, λοιπόν, για λιγότερα κουνούπια και περισσότερο… στυλ!

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 1 =