αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτά είναι τα 4 μονοπάτια για να γίνεις εκατομμυριούχος (και ποιο είναι το πιο γρήγορο)

Αυτά είναι τα 4 μονοπάτια για να γίνεις εκατομμυριούχος (και ποιο είναι το πιο γρήγορο)

Εντάξει, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γίνουν εκατομμυριούχοι. Αλλά τελικά γιατί ένας τέτοιος στόχος είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί; Ποια συγκεκριμένα πράγματα κάνουν οι πλούσιοι κάθε μέρα που δεν κάνουμε οι υπόλοιποι; Υπάρχει μια συγκεκριμένη φόρμουλα που οδηγεί στη συσσώρευση μεγάλου πλούτου;

Το CNBC σε άρθρο του παραθέτει μερικά στοιχεία που προέκυψαν μέσα από την έρευνα «Rich Habits», στην οποία ο συγγραφέας Tom Corley πέρασε πέντε χρόνια παρατηρώντας και καταγράφοντας τις καθημερινές δραστηριότητες 233 πλούσιων ατόμων. Κάπως έτσι, προέκυψε ότι υπάρχουν 4 βασικές διαδρομές για να γίνεις εκατομμυριούχος. Μέσα από αυτά τα μονοπάτια έχουν προκύψει οι περισσότεροι πλούσιοι άνθρωποι.

1# Το μονοπάτι των Saver-Investors. Ανεξάρτητα από την δουλειά τους, τα άτομα σε αυτήν την ομάδα κάνουν την εξοικονόμηση χρημάτων και επένδυση, μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Σκέφτονται συνεχώς για έξυπνους τρόπους αύξησης του πλούτου τους.

2# Το μονοπάτι των Company Climbers. Οι ‘ορειβάτες’ εργάζονται για μια μεγάλη εταιρεία και αφιερώνουν όλο τον χρόνο και την ενέργειά τους για να ανέβουν στην εταιρική σκάλα μέχρι να φθάσουν σε μια ανώτερη εκτελεστική θέση – με εξαιρετικά υψηλό μισθό.

3# Το Virtuosos μονοπάτι. Τα μέλη σε αυτή την ομάδα είναι από τους καλύτερους στο επάγγελμά τους και πληρώνονταο ένα υψηλό μισθό για τη γνώση και την εμπειρία τους. Η Εκπαίδευση, όπως τα καλά πτυχία (π.χ. νομικά ή ιατρική), είναι συνήθως μια απαίτητα.

4# Το μονοπάτι των Dreamers. Τα άτομα σε αυτήν την ομάδα αναζητούν ένα όνειρο, όπως το να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, να γίνουν επιτυχημένοι ηθοποιοί, μουσικοί ή best seller συγγραφείς. Οι ‘ονειροπόλοι’ λατρεύουν αυτό που κάνουν για na zoyn, και το πάθος τους στην συνέχεια φαίνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Το μονοπάτι των Dreamers είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να γίνετε πλούσιοι

«Περίπου το 28% των ατόμων στη μελέτη μου ήταν Dreamers. Είχαν μια μέση περιουσία 7,4 εκατομμυρίων δολαρίων – πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη μελέτη μου – και κατάφεραν να συσσωρεύσουν αυτόν τον πλούτο για μια περίοδο περίπου 12 ετών» λέει ο Tom Corley.

Αυτός είναι ο γρηγορότερος, πιο καλός δρόμος προς τον πλούτο – και αυτός που εγγυάται τα περισσότερα χρήματα.

Εξετάστε τη λίστα Forbes του τρέχοντος έτους, για παράδειγμα: Επτά από τους 10 πλουσιότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Jeff Bezos, Bill Gates, Mark Zuckerberg και Michael Bloomberg, είναι όλοι Dreamers που έγιναν πλούσιοι ξεκινώντας τη δική τους εταιρεία.

«Το μονοπάτι των Dreamers, ωστόσο, είναι επίσης το πιο δύσκολο, πιο ριψοκίνδυνο και πιο αγχωτικό. ‘Στη χειρότερη περίπτωση, είναι μια καθημερινή βόλτα στην κόλαση” μου είπε ένας Dreamer και συμπλήρωσε: ‘Είναι γεμάτο εμπόδια, απογοητεύσεις, λάθη, απορρίψεις και οικονομικές δυσκολίες’» παραθέτει ο Tom Corley.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =