αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτά είναι τα 18 «Covid-free» νησιά που ετοιμάζει ήδη η Ελλάδα για το καλοκαίρι. Θα τα βάλει στη «μάχη» του τουρισμού

Αυτά είναι τα 18 «Covid-free» νησιά που ετοιμάζει ήδη η Ελλάδα για το καλοκαίρι. Θα τα βάλει στη «μάχη» του τουρισμού

Σε φουλ ρυθμούς φαίνεται πως τρέχει το πλάνο της Ελλάδας για την -ομολογουμένως περίεργη- τουριστική σεζόν που έρχεται. Μάλιστα η χώρα μας αναμένεται να παίξει το χαρτί των «covid-free» νησιών. Ήδη έχει αρχίσει να σχηματίζεται μια λίστα με 18 Ελληνικά νησιά τα οποία προετοιμάζονται για αυτό τον λόγο. Και όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, μιλάμε για νησιά με μικρούς μόνιμους πληθυσμούς.

Πρόκειται για νησιά που είτε έχει ήδη εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός τους, είτε έχει γίνει η πρώτη δόση και το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει και η δεύτερη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι, τα νησιά στα οποία έχει γίνει ο εμβολιασμός και με τις 2 δόσεις είναι: Καστελόριζο, Μεγανήσι, Οινούσσες, Φούρνοι, Κάλαμος, Ψαρά, Θύμαινα, Καστός. Τα νησιά στα οποία έχει γίνει ο εμβολιασμός με τη μία δόση είναι: Χάλκη, Λειψοί, Οθωνοί, Τήλος, Αρκοί, Μαθράκι, Γαύδος, Νίσυρος, Αγαθονήσι, Ερεικούσσα.

Βαδίζοντας προς το καλοκαίρι είναι προφανές ότι θα γίνει και η σχετική μάρκετινγκ καμπάνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποχώρησε η στάθμη της θάλασσας στο Καβούρι. Οι κάτοικοι πήγαν… με τα πόδια στο κοντινό νησάκι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 9 =