αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά είναι τα φθηνότερα wireless ακουστικά της Samsung

Αυτά είναι τα φθηνότερα wireless ακουστικά της Samsung

Η Samsung παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Galaxy Unpacked τα νέα wireless ακουστικά της, τα Galaxy Buds 2, τα οποία αποτελούν πρακτικά μία αναβάθμιση των Buds+. Τα ακουστικά διαθέτουν Active Noise Cancellation το οποίο σύμφωνα με τη Samsung μπλοκάρει το 98% των εξωτερικών θορύβων.

Η μπαταρία τους διαρκεί για 5 ώρες με το ANC ενεργό και 7.5 ώρες χωρίς το ANC. Η θήκη προσφέρει επιπλέον 13 ώρες για χρήση με ANC και 20 ώρες χωρίς ANC. Υποστηρίζεται και η ασύρματη φόρτιση της θήκης, για την οποία να σημειώσουμε πως εξωτερικά έχει λευκό χρώμα, με τα άλλα χρώματα να κρύβονται στο εσωτερικό καθώς και στα ακουστικά.

Κάθε ακουστικό διαθέτει δύο ηχεία, ένα woofer των 11mm και ένα tweeter των 6.5mm. Βελτίωση υπάρχει και στη συνδεσιμότητα καθώς υποστηρίζουν Bluetooth 5.2. Υπάρχει βεβαίως και η Ambient sound λειτουργία που σας επιτρέπει να ακούτε τι συμβαίνει στο περιβάλλον σας για εύκολη επικοινωνία με κάποιον μπροστά σας.

Τα Galaxy Buds 2 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία σήμερα σε μαύρο, λευκό, μωβ και πράσινο και θα είναι στα ράφια των καταστημάτων στις 27 Αυγούστου στην τιμή των $149.99, που τα κάνουν τα φθηνότερα wireless ακουστικά της Samsung αυτή τη στιγμή.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 13 =