αρχικηVIRALΑυτά είναι τα προϊόντα που έχουν τα Jumbo στο «καλάθι του Άη Βασίλη»- Ξεκινούν από 0,99 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Αυτά είναι τα προϊόντα που έχουν τα Jumbo στο «καλάθι του Άη Βασίλη»- Ξεκινούν από 0,99 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Ενεργό είναι αυτές τις ημέρες το «καλάθι του Άη Βασίλη». Αφορά στην αγορά παιδικών παιχνιδιών και θα εφαρμοστεί αποκλειστικά για την περίοδο των γιορτών, από 14 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι καλάθι αυτό δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών, είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις του κλάδου με ετήσιο τζίρο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ τα μικρότερα καταστήματα συμμετέχουν εθελοντικά.

Από τις 10 κατηγορίες που έχει διαμορφώσει το υπουργείο Ανάπτυξης, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να εντάξουν στις λίστες τους τουλάχιστον ένα προϊόν και να το διαθέτουν σε προσιτή τιμή, ιδίως συγκριτικά με τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Τα προϊόντα θα φέρουν στο ράφι πώλησης το ειδικό σήμα που έχει δημιουργηθεί ώστε να τα γνωρίζουν οι καταναλωτές, ενώ η σχετική λίστα με τις τιμές θα αναρτάται στο e-καταναλωτής όπως γίνεται και στο αντίστοιχο «καλάθι του νοικοκυριού». Ευκρινής κατάλογος των προϊόντων που συνθέτουν το «καλάθι» θα υπάρχει σε εμφανές σημείο στην είσοδο του καταστήματος και θα αναγράφει τις τιμές στις οποίες προσφέρονται τα προϊόντα.

Για όσους θέλουν να έχουν μία εικόνα, παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια από τα προϊόντα που περιλαμβάνουν τα Jumbo στο «καλάθι του Άη Βασίλη». Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 0,99 ευρώ και να φτάνουν έως τα 29,99 ευρώ. Πλήρης λίστα εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 16 =