αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτά είναι τα κοινά στοιχεία που έχουν οι «καλύτερες εταιρίες για να εργαστείς» το 2018

Αυτά είναι τα κοινά στοιχεία που έχουν οι «καλύτερες εταιρίες για να εργαστείς» το 2018

Η Glassdoor έκανε τις ανακοινώσεις πριν λίγες ημέρες. Έδωσε στη δημοσιότητα τις «καλύτερες εταιρίες για να εργαστείς» το 2018. Το αξιοσημείωτο εδώ, είναι ότι οι σχετικές λίστες της Glassdoor βασίζονται σε reviews που έχουν κάνει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Έχουμε δύο βασικές λίστες: Μια με τις μεγάλες εταιρίες (πάνω από 1.000 εργαζόμενοι) και μια με τις μικρομεσαίες εταιρίες. Στην πρώτη, όπου υπάρχουν και τα πιο γνωστά ονόματα, βλέπουμε στην πρώτη πεντάδα τις: Facebook, Bain & Company, Boston Consulting Group, In-N-Out Burger και Google.

Το Thrive Global, βάζει μια ενδιαφέρουσα παράμετρο στη συζήτηση. Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι «καλύτερες εταιρίες για να εργαστείς»; Εκεί οι εργαζόμενοι βρίσκουν πολλά θετικά. Υπάρχει μια «μεγάλη αποστολή» για την οποία εργάζονται όλοι. Καλή εταιρική κουλτούρα. Ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Ενώ οι εταιρίες αυτές εστιάζουν στους εργαζομένους τους.

Επίσης, στα ερωτηματολόγια που μοίρασε η Glassdoor στους εργαζομένους, έτσι ώστε να φτιάξει τις λίστες, τους ζήτησε να αξιολογήσουν ανώνυμα τους προϊσταμένους τους, τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και το αν υπάρχει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Γίνεται εύκολα κατανοητό λοιπόν, ότι οι εταιρίες που μπήκαν στην «καλύτερες για να εργαστείς» το 2018, συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες σε πεδία σαν αυτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + eleven =