αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑστέρας Βουλιαγμένης: Στα 80 ευρώ το σετ με ξαπλώστρες. Sold out η παραλία από το πρωί (ΦΩΤΟ)

Αστέρας Βουλιαγμένης: Στα 80 ευρώ το σετ με ξαπλώστρες. Sold out η παραλία από το πρωί (ΦΩΤΟ)

Ακόμα ακριβότερες τιμές φαίνεται πως θα έχει φέτος η παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Η παραλία άνοιξε σήμερα, με μειωμένη χωρητικότητα και εφαρμόζοντας τους κανόνες που είναι υποχρεωτικοί στην εποχή του Covid-19.

Οι επισκέπτες πληρώνουν πλέον το σετ (ομπρέλα – δύο ξαπλώστρες) στην τιμή των 80 ευρώ και στην παραλία δεν εισέρχεται παραπάνω κόσμος απο τον αριθμό των ομπρελοκαθισμάτων. Τα εισιτήρια των 80 ευρώ είναι για δύο άτομα και 100 ευρώ για δύο άτομα και ένα παιδί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες που παραθέτει το Πρώτο Θέμα. Κάθε φορά που ελευθερώνεται ένα σετ, οι υπάλληλοι της παραλίας προχωρούν στην απολύμανση του, για να καθίσει ο επόμενος πελάτης.

Εντός της παραλίας λειτουργεί μόνο ένα κατάστημα εστίασης το “40” το οποίο προσφέρει take away καφέ, χυμούς αναψυκτικά και συσκευασμένο φαγητό, όπως ορίζουν οι οδηγίες δεδομένου ότι το σερβίρισμα απαγορεύεται.

Σημειώνεται πάντως ότι παρά τις ακριβές τιμές εισόδου, η παραλία σήμερα είχε γεμίσει από το πρωί. Ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε βέβαια και στις πιο οικονομικές παραλίες της Αττικής.

ticket1
ticket2
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + two =