αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ας έρθουν να με συλλάβουν»: Ο Elon Musk επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της Tesla παρά την απαγόρευση

«Ας έρθουν να με συλλάβουν»: Ο Elon Musk επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της Tesla παρά την απαγόρευση

Σε μια ακόμα… τολμηρή κίνηση προχώρησε ο Elon Musk. Όπως ανακοίνωσε ο διάσημος δισεκατομμυριούχος μέσω Twitter, χτες έθεσε πάλι σε λειτουργία το εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια. Παρά την κρατική απαγόρευση που υπάρχει, λόγω της εξάπλωσης του Covid-19.

Μάλιστα ο Musk ενημέρωσε ότι θα είναι και ο ίδιος στην πρώτη γραμμή. Ενώ σημείωσε με νόημα πως αν κάποιος συλληφθεί, τότε αυτός πρέπει να είναι ο ίδιος ο Musk.

Μετά από τη μονομερή ενέργεια της Tesla να ξεκινήσει την παραγωγή, ακολούθησε η εξής ανακοίνωση των αρχών: «Σήμερα, Δευτέρα 11 Μαίου, ενημερωθήκαμε πως το εργοστάσιο της Tesla στο Fremont έχει ξεκινήσει να εκτελεί εργασίες πέρα από τις απαραίτητες, που προβλέπει ο νόμος. Έχουμε ενημερώσει την Tesla πως μπορούν να πραγματοποιούν μόνο τις απολύτως απαραίτητες εργασίες, μέχρι να υπάρξει ένα εγκεκριμένο σχέδιο που θα μπορεί να εφαρμοστεί σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι ο Musk είχε… προειδοποιήσει και το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εκφράζοντας την αντίθεση του στο γενικό lockdown, το οποίο χαρακτήρισε ως και «φασιστικό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 1 =