αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αράζω βλέποντας Netflix. Δεν ξυπνώ ποτέ τα χαράματα»: Ένας εκατομμυριούχος κάνει μερικές παραδοχές και λέει να ξεχάσεις τις συμβουλές των online γκουρού

«Αράζω βλέποντας Netflix. Δεν ξυπνώ ποτέ τα χαράματα»: Ένας εκατομμυριούχος κάνει μερικές παραδοχές και λέει να ξεχάσεις τις συμβουλές των online γκουρού

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στο Linkedin ο

Ενώ πολλοί εκατομμυριούχοι εστιάζουν στις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιος για να γίνει πετυχημένος, ο κάνει μερικές… διαφορετικές παραδοχές.

«Βλέπω Netflix (πριν πάω για ύπνο),

Τρώω επιδόρπιο μετά από κάθε γεύμα,

Δεν ξυπνώ ποτέ στις 5 το πρωί,

Δουλεύω από το κρεββάτι μου όταν ξυπνάω.

Ωστόσο, έγινα πολυεκατομμυριούχος όταν ήμουν 30 χρονών.

Ξεχάστε τους λεγόμενους «κανόνες για να γίνετε πλούσιοι» από τους online γκουρού.

Εργαστείτε για κάτι με το οποίο είστε παθιασμένοι και κάντε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Δεν προέρχεται κάθε ιστορία επιτυχίας από χρόνια πόνου και βασάνων μόνο…» σημειώνει ο επιχειρηματίας.

Δεν χρειάζεται να ξενυχτάς δουλεύοντας για να είσαι πετυχημένος, λέει ο CEO του Shopify

Παρόμοια οπτική έχει και ένας άλλος πλούσιος businessman. O CEO του Shopify, Tobias Lutke, παρέθεσε πριν αρκετό την άποψη του, μέσα από μια ιντερνετική συζήτηση στο Twitter.

«Η άποψη μου είναι ότι ο κάθε ένας έχει 5 δημιουργικές ώρες μέσα στην ημέρα του» σημείωσε ο Mr Shopify. Και συμπλήρωσε: «Το μόνο που ζητώ από τους ανθρώπους στο Shopify είναι 4 από αυτές τις ώρες να διοχετεύονται στην εταιρία».

Ο ίδιος έδωσε και μερικές ακόμα λεπτομέρειες από τον τρόπο που δουλεύει: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ την νύχτα. Οι μόνες φορές που δούλεψα πάνω από 40 ώρες σε μια εβδομάδα ήταν όταν είχα την καυτή επιθυμία να το κάνω. Χρειάζομαι 8 ώρες ύπνου κάθε νύχτα. Το ίδιο με όλους, ανεξάρτητα από το αν το παραδεχόμαστε ή όχι».

Μάλιστα η συζήτηση «άναψε» στην συνέχεια, και ο Tobias Lutke έκανε αρκετά tweets σχετικά με το θέμα. Σε ένα από αυτά τόνισε: «Είμαι σπίτι στις 5:30 μ.μ. κάθε απόγευμα. Η δουλειά μου είναι καταπληκτική, αλλά είναι απλά δουλειά. Η οικογένεια και η προσωπική υγεία κατατάσσονται υψηλότερα στη λίστα των προτεραιοτήτων μου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − seven =