αρχικηVIRALΑπό το κουτάκι φαρμακείου, μέχρι τις οδοντογλυφίδες: 8 πράγματα που πρέπει να έχεις μέσα στο αμάξι σου

Από το κουτάκι φαρμακείου, μέχρι τις οδοντογλυφίδες: 8 πράγματα που πρέπει να έχεις μέσα στο αμάξι σου

Παρακάτω θα δεις μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις στο αυτοκίνητο σου. Ειδικά αν είστε φαν των road trips τότε θα βρείτε ακόμα πιο χρήσιμο αυτό το άρθρο- αν και ο καθένας θα πρέπει να έχει στο αυτοκίνητό του τα παρακάτω 8 πράγματα.

Χαρτομάντηλα Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να έχει απαραιτήτως χαρτομάντηλα. Τα χαρτομάντηλα θα σας σώσουν από πολλά προβλήματα, είτε όταν απλά θέλετε να φυσήξετε τη μύτη σας, είτε σας χυθεί κάτι πάνω στα καθίσματα. Επίσης, καλό θα ήταν να έχετε και υγρά μαντηλάκια καθώς μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να ελέγξετε κάτι στη μηχανή του αυτοκινήτου ή στα λάστιχα και να λερωθείτε με λάδια ή βρομιές.

Οδοντογλυφίδες Όταν ταξιδεύετε με το αμάξι θα τύχει πολλές φορές να φάτε κάτι στα γρήγορα. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό είναι να έχετε πάντα μέσα στο αμάξι σας οδοντογλυφίδες ή ακόμα και ένα μπουκαλάκι με στοματικό διάλυμα για να χρησιμοποιήσετε μέχρι να πάτε σε κάποιον σταθερό προορισμό και να μπορέσετε να πλύνετε τα δόντια σας.

Ψαλιδάκι Ένα ψαλιδάκι θα σας χρειαστεί σίγουρα αρκετές φορές ακόμα και αν σας σπάσει απλά ένα νύχι. Καλό είναι να έχετε ένα μικρό ψαλιδάκι για όλες τις χρήσεις το οποίο θα απολυμαίνετε κάθε φορά πριν από ένα μεγάλο ταξίδι. Μπορείτε να βάλετε ένα μέσα στο φαρμακείο του αυτοκινήτου ώστε να ξέρετε σίγουρα ότι είναι καθαρό και μακριά από μικρόβια.

Πλαστικές σακούλες Οι πλαστικές σακούλες είναι απαραίτητες οπουδήποτε και να πάτε με το αμάξι σας. Μπορεί να χρειαστεί να πετάξετε κάτι μέσα σε αυτές προσωρινά – γιατί εννοείται ότι δεν πετάμε τίποτε από το αυτοκίνητο στην ύπαιθρο. Όποιος και να είναι ο λόγος οι πλαστικές σακούλες είναι απαραίτητες και πρέπει να τις ανανεώσετε κάθε φορά που τελειώνουν.

Μικρές πετσέτες Οι μικρές πετσέτες είναι επίσης απαραίτητες όταν για παράδειγμα θα θέλετε να ανοίξετε ένα πλαστικό μπουκαλάκι με νερό και δυσκολεύεστε ή όταν έχετε ιδρώσει από την οδήγηση μέσα στον ήλιο και θέλετε να σκουπιστείτε ή να βάλετε μια πετσέτα στο κάθισμά σας. Φροντίστε μόνο μετά από τη χρήση τους να τις πλένετε και να μην τις αφήνετε πολύ καιρό στο αμάξι βρώμικες.

Φάκελος με απαραίτητα έγγραφα Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να έχει το δίπλωμα του οδηγού, την ασφάλεια αλλά και όλους τους τελευταίους ελέγχους που του έχετε κάνει. Άλλωστε, δεν είναι κρίμα να τα έχετε κάνει όλα σωστά, και να μην μπορείτε να το αποδείξετε μετά σε ενδεχόμενο έλεγχο; Αυτό που δεν θα πρέπει να έχει είναι ο τίτλος ιδιοκτησίας.

Μετρητή για τον αέρα στα λάστιχα Αυτό το εργαλείο δεν είναι απαραίτητο όταν κινείστε μόνο μέσα στην πόλη γιατί εκεί θα βρείτε βενζινάδικα που θα μπορούν με ευκολία να μετρήσουν τον αέρα στα λάστιχά σας. Αν όμως ταξιδεύετε μακριά και σε απομονωμένους ορεινούς δρόμους που δεν ξέρετε αν έχουν βενζινάδικα, τότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι και να έχετε έναν μετρητή αέρα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Φαρμακείο Δεν υπάρχει πιο χρήσιμο αντικείμενο σε ένα αυτοκίνητο από το φαρμακείο πρώτων βοηθειών. Πρέπει οπωσδήποτε να έχετε γάζες, οινόπνευμα, οξυζενέ, betadine, λευκοπλάστ και οτιδήποτε άλλο κρίνετε χρήσιμο. Φροντίστε κάθε φορά που έχετε σκοπό να ταξιδέψετε να ελέγξετε το φαρμακείο σας και να ανανεώνετε όλα όσα λείπουν από αυτό.

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =