αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑπό τις 24 Σεπτεμβρίου θα μπορείς να δεις δωρεάν τις σειρές και ταινίες του YouTube Originals

Από τις 24 Σεπτεμβρίου θα μπορείς να δεις δωρεάν τις σειρές και ταινίες του YouTube Originals

Σε μια κίνηση για να «χτυπήσει» τους ανταγωνιστές του, προχωρά το YouTube Originals. Η γνωστή υπηρεσία του YouTube μέσα από την οποία μπορείς να δεις σειρές και άλλα τηλεοπτικά προγράμματα, είναι επί πληρωμή. Ποια είναι τώρα η νέα εξέλιξη; Το YouTube Originals θα δώσει το περιεχόμενο του ελεύθερα προς όλους, δωρεάν.

Ναι, θα μπορείς να παρακολουθήσεις τα προγράμματα της πλατφόρμας. Με μια μικρή «θυσία»: Θα πρέπει να υποστείς και… διαφημίσεις. Από τις 24 Σεπτεμβρίου θα μπορείς λοιπόν να δεις δωρεάν τις original σειρές, τις ταινίες και τα live προγράμματα που μεταδίδονται από την πλατφόρμα του YouTube.

Όσοι έχουν συνδρομή Premium θα απολαμβάνουν τα προγράμματα αυτά χωρίς διαφημίσεις, θα έχουν άμεση πρόσβαση στα νέα επεισόδια και αποκλειστική πρόσβαση σε έξτρα υλικό (π.χ. κομμένες σκηνές).

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι οι μη συνδρομητές θα χρειάζεται να περιμένουν μέχρι να γίνει διαθέσιμο δωρεάν το κάθε επεισόδιο, ταινία ή σειρά. Οπότε είναι στην κρίση του καθενός εάν αξίζει να πληρώνει συνδρομή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − six =