αρχικηVIRALΑπό τις αλάνες της Αιγύπτου, στην ελίτ του ποδοσφαίρου: Πως ο Mohamed Salah έκανε πραγματικότητα το όνειρο του

Από τις αλάνες της Αιγύπτου, στην ελίτ του ποδοσφαίρου: Πως ο Mohamed Salah έκανε πραγματικότητα το όνειρο του

Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Mohamed Salah είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της Liberpool, ενώ αυτές τις ημέρες τον βλέπουμε να αγωνίζεται στο Μουντιάλ, με τα χρώματα της Αιγύπτου.

Κι όμως, η διαδρομή προς την κορυφή, μόνο εύκολη δεν ήταν. Ο ίδιος γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη της Αιγύπτου. Και από μικρός ήθελε να γίνει τοπ ποδοσφαιριστής. Συνήθιζε να παίζει σε αλάνες στην Αίγυπτο, με την ελπίδα ότι μια ημέρα το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα. Είχε για είδωλα του τον Ρονάλντο και τον Ζιντάν.

Καθώς έπαιζε σε ένα σχολικό πρωτάθλημα, το ταλέντο του έγινε αντιληπτό από έναν προπονητή μιας ομάδας του Καΐρου. Και του έκανε πρόταση να τον πάρει στην ομάδα του. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα: Ο Salah έπρεπε να αλλάζει 5 λεωφορεία για να πάει στην προπόνηση.

«Έφευγα απο το σπίτι μου νωρίς το πρωί, αφού έπρεπε να αλλάξω 5 λεωφορεία για να φτάσω μέχρι το γήπεδο της ομάδας», έχει πει ο ίδιος.

Το έκανε όμως, αφού ήξερε ότι αυτή θα ήταν μια θυσία στον δρόμο προς το όνειρο του. Η απόδοση του ήταν καλή, και έτσι τράβηξε το βλέμμα της Βασιλείας από την Ευρώπη. Τελικά, πήρε μεταγραφή εκεί. Και η διαδρομή του ήταν συνεχώς ανοδική, μέχρι σήμερα. Και τα καλύτερα είναι ίσως μπροστά.

Story of Mohammad Salah

Work until your idols become your rivals <3

Gepostet von Born Realist am Mittwoch, 20. Juni 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 5 =