αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό τη Σιγκαπούρη μέχρι την Λισαβόνα: Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για digital νομάδες αυτή τη στιγμή

Από τη Σιγκαπούρη μέχρι την Λισαβόνα: Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για digital νομάδες αυτή τη στιγμή

Μήπως σκέφτεσαι να «αποβιβαστείς» σε κάποια πόλη του εξωτερικού ως digital νομάς μέσα στο καλοκαίρι; Τότε η παρακάτω λίστα σε ενδιαφέρει. Σε αυτή θα δεις τις καλύτερες πόλεις για digital νομάδες.

Ένα από τα πιο γνωστά sites, το οποίο αποτελεί «οδηγό» για πολλούς ψηφιακούς νομάδες σε όλο τον κόσμο, είναι το Nomadlist.com. Και είναι αυτό που έφτιαξε την συγκεκριμένη λίστα. Στο εν λόγω website κάποιος μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να δει ποιες χώρες ή πόλεις είναι… οι πιο φιλόξενες για τέτοιου είδους επαγγελματίες. Το site εξετάζει μια σειρά από παραμέτρους, όπως το κόστος διαμονής, την ταχύτητα του ίντερνετ, τη διασκέδαση ή την ασφάλεια. Ενώ παίζει ρόλο και η βαθμολογία που έχουν βάλει στην εκάστοτε περιοχή οι νομάδες.

Κάπως έτσι διαμορφώνονται διάφορες λίστες. Παρακάτω θα δεις τις 50 καλύτερες πόλεις για να εργαστείς ως digital νομάς αυτή την στιγμή. Στην κορυφή η Λισαβόνα. Δείτε την πλήρη λίστα εδώ. Πατώντας πάνω σε κάθε πόλη, μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για την τοποθεσία και την ζωή εκεί.

Όπως παρατηρούμε, καμία Ελληνική πόλη δεν είναι στο TOP-50. Η πρώτη Ελληνική πόλη που συναντάμε είναι η Αθήνα στη θέση… 69. Όπως βλέπουμε, «αγκάθι» στην περίπτωση της Αθήνας είναι κυρίως το αργό ίντερνετ.

Την ίδια στιγμή, έχει επίσης ενδιαφέρον ότι η γειτονική Ρουμανία έχει 4 πόλεις μέσα στην λίστα. Αυτές είναι οι Τιμισοάρα (18), Μπράσοβ (27), Βουκουρέστι (31) και Κλουζ (33).

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη λίστα ανανεώνεται συνεχώς και η κατάταξη των πόλεων αλλάζει ανάλογα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + nine =