αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό την μεγάλη κόντρα… στη συμφιλίωση: O Jeff Bezos έδωσε συγχαρητήρια στον Donald Trump

Από την μεγάλη κόντρα… στη συμφιλίωση: O Jeff Bezos έδωσε συγχαρητήρια στον Donald Trump

Μόλις σήμερα το πρωί, το It’s Possible έγραφε για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μεταξύ του Donald Trump και του CEO της Amazon, Jeff Bezos. Με το ερώτημα φυσικά, για το ποιες θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και πέρα, με δεδομένο ότι ο Trump εκλέχτηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ. Σημειώνεται, ότι ο Trump είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν αιχμηρές δηλώσεις για την Amazon. Λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι αποτελεί μονοπώλιο, παραβαίνοντας σε αρκετά σημεία τη νομοθεσία.

Με τον Jeff Bezos, επίσης να κρατά υψηλούς τόνους, να υπερασπίζεται την εταιρία του, ενώ μέσω της Washington Post (είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης), βγαίνανε επικριτικά ρεπορτάζ για τη ζωή του Trump.

Την ώρα λοιπόν που όλοι περιμένανε να δουν πως θα εξελιχτεί αυτή η κόντρα, μετά και το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, τελικά ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Ο Jeff Bezos με tweet που έκανε πριν λίγο δίνει συγχαρητήρια στον Donald Trump και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Σε μια προσπάθεια, όπως φαίνεται, να «αποσυμπιέσει» την κατάσταση. Μένει να δούμε φυσικά, αν έχει τις ίδιες διαθέσεις και ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

moeraki-2

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 11 =