αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό σκανάρισμα εγκεφάλου μέχρι AR: Το Business Insider αποκαλύπτει τι γίνεται στο μυστηριώδες Building 8 του Facebook

Από σκανάρισμα εγκεφάλου μέχρι AR: Το Business Insider αποκαλύπτει τι γίνεται στο μυστηριώδες Building 8 του Facebook

Πριν από περίπου 1 χρόνο, το Facebook ανακοίνωσε τη δημιουργία του Building 8. Πρόκειται για κτίριο που στεγάζει ένα hardware τμήμα, το οποίο εργάζεται πάνω σε μια σειρά από νέα projects. Ωστόσο, από τότε λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις δραστηριότητες που γίνονται εκεί.

Έρχεται τώρα το Business Insider με νέο ρεπορτάζ του, να αποκαλύψει κάποια στοιχεία. Μέσα στο πολυσυζητημένο κτίριο, φαίνεται ότι «τρέχουν» τέσσερα μεγάλα τεχνολογικά projects, τα οποία μάλιστα θα αποκαλυφθούν στο F8 συνέδριο του Facebook τον Απρίλιο.

Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί, δουλεύουν πάνω σε τεχνολογία που σκανάρει τον εγκέφαλο, κάποιο είδους drone, ένα project που επικεντρώνεται στην επαυξημένη πραγματικότητα και μια συσκευή για ανίχνευση ιατρικών προβλημάτων. Μάλιστα, το Facebook επενδύει πολλά στα projects που αναπτύσσονται στο συγκεκριμένο τμήμα του. Ρίχνοντας αρκετό χρήμα, ενώ παράλληλα κάνει συνεχώς προσλήψεις εξειδικευμένων στελεχών.

Όσοι παρακολουθούν πάντως την πορεία του Mark Zuckerberg, μάλλον δεν ξαφνιάζονται με όλα αυτά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα, δίνει έμφαση στην καινοτομία και θέλει πάντα να είναι πρωτοπόρος. Είναι λογικό λοιπόν, να πειραματίζεται η εταιρία του, πάνω στις «αυριανές» τεχνολογίες. Μένει να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα που θα παρουσιαστούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 1 =