αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό εχτές ο Jeff Bezos είναι κατά 6,6 δισ. δολάρια πλουσιότερος

Από εχτές ο Jeff Bezos είναι κατά 6,6 δισ. δολάρια πλουσιότερος

Κατά 6,6 δισ. δολάρια εκτινάχθηκε χθες η περιουσία του ιδρυτή της Amazon.com Τζεφ Μπέζος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου της εταιρείας-κολοσσού που ξεπέρασαν τις προβλέψεις της Wall Street.

Αν, μάλιστα, συνεχιστεί η ανοδική πορεία της μετοχής και σήμερα, ο Τζεφ Μπέζος θα ξεπεράσει τον Μπιλ Γκέιτς στον δείκτη Bloomberg Billionaires Index, που παρακολουθεί την καθημερινή κατάταξη των 500 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Η καθαρή αξία της περιουσίας του Μπιλ Γκέιτς έκλεισε την Πέμπτη στα 87,9 δισ. δολάρια, ήτοι περίπου 4,5 δισ. δολάρια μπροστά από τον Τζεφ Μπέζος, όπως διαβάζουμε στο Mononews.gr.

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο από το 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιουσία του ισχυρού άνδρα της Amazon έχει αυξηθεί φέτος κατά 18,1 δισ. δολάρια ή σε ποσοστό 28%.

Amazon: 34% αύξηση στα κέρδη, σχεδιάζει νέα concept καταστημάτων

Η Amazon ανακοίνωσε σημαντική αύξηση εσόδων και κερδών, μετά και την πρόσφατη απόκτηση της αλυσίδας Whole Foods Market, ενώ επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αναπτύξει και νέα concept καταστημάτων.

Η Amazon του δαιμόνιου Τζεφ Μπέζος κερδίζει συνεχώς έδαφος, έναντι των παλαιότερων ανταγωνιστικών της, προσφέροντας ουσιαστικά κάθε είδους προϊόν με χαμηλό κόστος και σε πολλές περιπτώσεις μέσα σε λιγότερο χρόνο απ’ όσο απαιτεί μια επίσκεψη σε ένα μη ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα έσοδα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Amazon αυξήθηκαν κατά 22%, στα 26,4 δισ. δολάρια, με οδηγό, μεταξύ άλλων, την υπηρεσία ταχείας αποστολής και video-streaming Amazon Prime.

Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 34%, στα 43,7 δισ. δολάρια στο τρίτο τρίμηνο, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − two =